BACK IN LA

Nelly hat/ Na-kd top/ Bik Bok jeans

Hej babes! Touchdown LA – så himla härligt att vara tillbaka!! :-) Vi har en riktigt spännande resa framför oss, vi ska nämligen ut på road trip om några dagar. Jag ska berätta mer när det är dags och självklart får ni hänga med. Som alltid! ;-) Vi hade en skön resa över, sov lite, kollade film och jobbade lite. Hittade bland annat dessa bilder på datorn och insåg att jag inte har postat dom, jag tror jag bara postade någon bild sist? Dom är iallafall från vårt favoritställe för att kolla solnedgången här i LA. Det är i Calabasas uppe i bergen och det är så otroligt vackert. Jag älskar solnedgångarna här i LA! Är så pepp på att fota massor nu, har känt mig lite oinspirerad senaste tiden faktiskt. Anyways, det ska bli så himla kul att hänga med Michan och Riley igen. Vi har saknat dom massor! Just nu bor vi på hotell i West Hollywood och sista dagarna ska vi bo med Michan och Riley, har saknat deras hus lite också. ;-) Hoppas ni har en fin kväll så hörs vi imorgon, PUSS <3

//Hey babes! Touchdown LA – feels so good to be back!! :-) We have a really exciting trip ahead of us, we’re actually heading for a road trip in a few days. I will tell you more when it’s time for it and of course you’ll get to join. As always! ;-) We had a smooth trip over, I slept a bit, watched a movie and worked a bit. I found these pictures in my computer and realized I haven’t posted them, I think I just posted one picture? They are from one of our favorite spots for sunset watching here in LA. It’s in Calabasas up in the hills and it’s just so incredibly beautiful. I love the sunsets here in LA! I am so excited to shoot a lot of photos here now, I’ve been feeling a bit uninspired lately actually. Anyways, it will be so fun to hang out with Michan and Riley again. We’ve missed them a lot! Right now we’re staying at a hotel in West Hollywood and the last few days we’re staying with Michan and Riley, I’ve missed their house a bit too. ;-) Hope you’re having a great night and I’ll talk to you tomorrow, HUGS <3

14 reaktioner på “BACK IN LA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.