TACO NIGHT

Family dinner last night <3 Last photo: my sisters and my mom! :-)

God morgon hjärtan! Tidig morgon idag, jag vaknade för ett tag sedan för att packa klart och hinna kolla nyhetsmorgon i lugn och ro. :-) Vi flyger vid 10 idag och sen kommer vi vara fast på ett flygplan i 11-12 timmar. Jag är så glad över att vi hann med en middag igår, familjetid är det bästa jag vet. <3 Det var en speciell middag igår också, det var alla “systrar” som äntligen träffades igen. Min mamma var gift i ca 6 år från när jag var 9-15 år, då bodde vi med våra extra syrror Michan och Daniella. Dom kommer ju alltid vara mina syskon även om våra föräldrar inte är gifta längre, såklart! Vi har inte hunnit ses så ofta som vi vill (dels för att jag flänger runt som en galning och dels för att jag typ aldrig är i Stockholm mer än 24 timmar), så igår bokade vi in en middag allihopa. Oj vad jag har saknat att hänga med dom! :-) Mamma var med också och vi åt massa tacos, det kommer alltid vara en favorit. Jag åt quornfärs och försökte få alla att smaka, men det var bara jag som gillade det haha! Mysig kväll! Nu ska jag laga lite frukost och sen åka mot flygplatsen, hörs senare. PUSS <3

//Good morning loves! Early morning today, I woke up a while ago to finish packing and to watch the morning news with no stress. :-) We’re flying at 10 today and then we’re gonna be stuck at a plane for 11-12 hours. I’m so glad we had time for a dinner last night, family time is the best thing I know. <3 It was a special dinner too, it was all the “sisters” finally hanging out again. My mom was married for about 6 years from when I was 9-15 years, then we lived together with our extra sisters Michan and Daniella. They will always be my sisters even if our parents aren’t married anymore, of course! We haven’t had time to see each other as often as we want (partly because I’m traveling like a crazy person and party because I’m never in Stockholm more than 24 hours), so we booked dinner together all of us. Wow I’ve missed hanging out with them so much! :-) My mom was there too and we had lots of tacos, that will always be a favorite. I had minced quorn and tried to get everyone to try, but I was the only one liking it haha! Cozy night! Now I’m gonna make some breakfast and then head to the airport, talk later. HUGS <3

14 reaktioner på “TACO NIGHT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.