LA BREAKFAST

Egg white omelet with kale, mushrooms and asparagus + fruit <3

God morgon från LA! Yes, vi vaknade precis… Vi försökte hålla oss vakna så länge vi kunde igår, vi hade till och med bokat middag på Nobu vid 20.00, så vi hade något inbokat som gjorde att vi inte kunde somna vid 19 på kvällen. ;-) Vi kom hem efter en dag på stan för att byta om och ta det lugnt ett tag, och självklart skulle jag bara “vila” ögonen en stund. Det slutade med att jag somnade och Jon väckte mig 15 minuter innan vi skulle vara där, haha! Jag bytte om snabbt och sen åt vi en underbar middag, vi kom hem vid midnatt så vi kunde sova lite längre imorse. :-) Vi bor på Andaz hotell i West Hollywood, och det är verkligen ett superhärligt hotell! Vi åt en riktigt LA-frukost här på hotellet igår, jag tog en egg white omelet med massa gott i och Jon åt en eggs benedict. Supersmarrig! Nu ska jag bara få upp Jon så vi kan gå ner och äta igen, sen står jobb på schemat hela dagen. Jag ska filma en grej som ni får se lite längre fram! :-) Ha en fin dag babes så hörs vi sen, PUSS <3

//Good morning from LA! Yes, we just woke up… We tried to stay awake as long as possible last night, we even booked dinner at Nobu at 8pm, so we had something booked so we couldn’t fall asleep at 7pm. ;-) We got back to the hotel after a day in town to change and chill for a while, and of course I just needed to “rest” my eyes for a while. It ended up with me falling asleep and Jon woke me up 15 minutes before we had dinner, haha! I changed quickly and then we had an amazing dinner, got back around midnight so we could sleep a bit longer this morning. :-) We stay at Andaz Hotel in West Hollywood, and it’s a great hotel! We had a true LA-breakfast here at the hotel yesterday, I ordered an egg white omelet with lots of goodies inside and Jon ordered an eggs benedict. Super tasty! Now I just have to wake up Jon so we can go down to eat again, after that I have work on my schedule all day. I’m filming something you guys will see soon! :-) Have a great day babes and I’ll talk to you later, HUGS <3

10 reaktioner på “LA BREAKFAST”

 • Olivia says:

  Hej Janni! Först och främst grattis till förlovningen, älskar dig och Jon tillsammans!
  Ett önskemål, kan inte du och Jon har en q&a på eran youtube?
  Såg ditt inlägg under där det är en bild på dig, din mamma och dina systrar och tänkte att har inte du tre bröder också?
  Eller har jag missuppfattat det? Men kan inte du förklara, hur många syskon, mammas och pappas sida osv?
  Kram vackra du

  • Hanna says:

   Ja! Gärna i textformat också. Hur känner din familj
   Alexandra rapaport förresten? Har sett det på flera gånger nu hah

  • Johanna says:

   Janni har bara en bror på sin mammas sida (och storasyster såklart), brorsan kunde inte vara med den dagen (läste på hennes syrras blogg).
   Och sen två yngre småbröder på sin pappas sida :-)

 • SansSac UF says:

  Hejsan Janni, ?
  Vi är SansSac, ett UF företag som underlättar tjejers användande av kjol och klänning i till exempel fest sammanhang. Produkten är en sorts shorts som sitter tight på kroppen med en ficka på ena sidan. I underkanten av fickan sitter en dragkedja, vilket gör att både mobil, kreditkort och nycklar förvaras säkert! ??(Fickan är gjord för iPhone 6/7/8+ och mindre.)

  Har märkt att du ganska ofta använder både kjolar och klänningar och vi vet att denna produkt hade passat dig perfekt. Vi är därför intresserade av att förhoppningsvis ingå i ett samarbete med dig för att få din synpunkt på produkten, samt för att kunna etablera vårt företag.

  Självklart kommer ersättning ingå till dig, så om du finner detta intressant så får du gärna meddela det och isåfall återkommer vi med mer info senare. ???

 • Violetta Yagodina says:

  Hello, dear! My name is Violet, me and my husband live in Los Angeles, and we really love to watch your and Jon’s channel! We are always looking forward to a new video :)) it would be great to meet you, guys, here in LA… You are really inspired us to buy a property in Spain :)) we are thinking about Estepona. Big congrats on your engagement!!! We’ve been for it for a while :))
  Love you guys! All the best to you!

 • Mili says:

  Janni please post more of the music you like, because the song you wrote a few posts ago I loved it!!! Keep pushing repeat on Spotify!!! Maybe we have a similar taste in music and you can recommend me new songs!!!! Love you and congratulations on the engagement, so happy for you!

  Xoxo

 • Liena Snow says:

  Looks so good.
  Sounds exciting! Looking forward to the video.
  I adore your vlogs so much!
  Lots of love xx
  http://www.lienasnow.com

 • Kim says:

  Looks so good I can’t even-!

  Kim x
  http://www.thecaramelchronicles.com

 • Really loving how tasty this breakfast is looking! Hope you enjoyed it and thanks for sharing Janni x

  Millie x
  http://queenmillie.blogspot.co.uk/2017/11/161117.html

Leave a Reply

Your email address will not be published.