VENICE SUNSET

Last nights sunset moment – by the beach! I’m wearing A’gaci jacket, Aeryne dress, Kendall+Kylie shoes.

Igår fick vi se en fantastisk solnedgång… Vi hade varit vid Venice Beach och filmat så på vägen hem såg vi hur hela himlen blev orange/rosa. Vi var ju såklart tvungna att stanna och titta i lugn och ro, och såklart fota lite. ;-) Det var SÅ vackert! Jon fotade lite fåglar också, som alltid haha! Jag vaknade ju supertidigt idag så jag gick till gymmet en stund och sen väckte jag Jon med lite kaffe. När han hade vaknat till gick vi till ett ställe som heter Rawberri för acai-bowls till frukost. Supergott var det! Nu är vi tillbaka på hotellet igen och har vilat lite (jobbat), snart ska vi ut på stan en sväng. Hoppas ni har en fin kväll, puss och kram <3

//We got to see an amazing sunset last night… We were in Venice Beach to film so on our way back we saw the sky turn completely orange/pink. Of course we had to stop and watch it, and of course shoot some photos. ;-) It was SO pretty! Jon took some snaps of birds too, as always haha! I woke up super early so I went to the gym this morning and then I woke Jon up with some coffee. When he was awake we went to a place called Rawberri for acai-bowls for breakfast. It was so good! We’re back at the hotel again taking it easy (doing some work), we’re soon heading out to stroll around. Hope you’re having a great night, kisses and hugs <3

7 reaktioner på “VENICE SUNSET”

Leave a Reply

Your email address will not be published.