BLAZER DAYS

Ray-Ban glasses/ Storets blazer and belt/ Black Orchid denims/ Valentino bag/ Kendall+Kylie shoes

Hej babes! Hur mår ni? Jag mår toppen, lite trött efter en lång dag men vi har haft en väldigt innehållsrik dag. Jag ska visa er och berätta sen! :-) Ovan är en look jag hade på mig igår, jag körde på en blazer med ett skärp i midjan. Jag älskar ju skärp i midjan och tycker det gör en vanlig look roligare, plus att jag tycker det är så snyggt att markera midjan. Det är en ganska oversized kavaj, så det gav det lilla extra. Matchade med väskan, och sen blev det jeans och sneakers till det. Kavajen var dock lite varm för LA, det är så konstigt för i skuggan är det ganska kyligt men i solen är det stekhett. Svårt att klä sig med andra ord! ;-) Nu ska vi sova här borta, så vi hörs när jag vaknar. Puss och kärlek <3

//Hey babes! How are you? I feel great, a bit tired after a long day but it was a lot going on today. I will show you and tell you everything about it later. :-) Above is a look I wore yesterday, I went for a blazer with a belt in the waist. I love belts in the waist and I think it makes a basic look a bit more fun, and I like to highlight the waist. It’s a pretty oversized blazer, so it gave it that little extra. Matched with my bag, and then denims and sneakers with that. The blazer was a bit too hot for LA though, it’s so weird because in the shade it’s pretty cold but in the sun it’s super hot. Hard to dress in other words! ;-) Now we’re gonna get some sleep over here, so I’ll talk to you when I wake up. Kisses and hugs <3

13 reaktioner på “BLAZER DAYS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.