DW GETAWAY

Amazing first day on our #DWgetaway trip to Joshua Tree. Find my watch HERE!  – In collaboration with Daniel Wellington.

Hej hjärtan! Wow, vilka dagar vi har haft. Vi har fotat MASSOR här borta, haha! Ska bli så kul att visa er. :-) Här kommer en bildbomb från första dagen, vi körde från LA till Joshua Tree i den här DW-trucken. Vi är här för ett samarbete med Daniel Wellington, och på bilderna ser ni min absoluta favorit av deras klockor. Deras nya Classic Petite Melrose med deras roséguld-cuff. Funkar till allt! :-) Det känns kul att göra en sån här speciell resa med Daniel Wellington eftersom vi har jobbat ihop så länge. <3 Vi hade en rolig resa över med ett stopp på Ace Hotell i Palm Springs för lunch – nachos, sallad och burgare. Jon körde bilen, och vi trodde nog att den skulle vara mindre haha! Det gick bra men det var en speciell upplevelse. ;-) Vi kom fram till det här fantastiska huset med brasa, träd och en jaccuzzi. Vi drack ett glas vin och grillade på kvällen och njöt av att vara framme! Så kul att göra det här med Michan och Riley! Hoppas ni får en fin dag så hörs vi sen, puss och kram <3

//Hey loves! Wow, we’ve had some amazing days. We’ve shot LOTS of photos over here, haha! It will be fun to show you. :-) Here’s a photo bomb from our first day, we drove from LA to Joshua Tree in this DW-truck. We’re here for a collaboration with Daniel Wellington, and in these photos you see my absolute favorite of their watches. Their new Classic Petite Melrose with their rose gold cuff. Works with everything! :-) I’m so glad to do this special trip with Daniel Wellington since we’ve been working together for so long. <3 We had a fun trip over with a stop at Ace Hotel in Palm Springs for lunch – nachos, salad and burgers. Jon drove the car, and we thought it would be smaller haha! It went great but it was a special experience. ;-) We arrived to this amazing house with a fire place, trees and a jacuzzi. We had a glass of wine and made barbecue at night and just enjoyed when we arrived! So fun to do this together with Michan and Riley! Hope you’re having a great day and I’ll talk to you later, kisses and hugs <3

In collaboration with Daniel Wellington.

10 reaktioner på “DW GETAWAY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.