RED LACE

Lovers + Friends dress (here!)/ Daniel Wellington watch (here!)/ Kendall + Kylie shoes 

Photos by: Micha Wissen

Hej hjärtan! Vi har det super här i LA, igår firade jag min första Thanksgiving och det var så mysigt! Jag insåg att jag helt glömde fota, jag njöt av stunden istället och att träffa massa nya härliga människor. :-) Så blir det ibland, men väldigt sällan haha! Jag brukar alltid fota… Michan och jag gick ut en morgon i Joshua Tree för att fota soluppgången och WOW, vad vackert det var! Jag hade på mig den här underbara lace-klänningen och stack ut bland träden. ;-) Jag gillar att ha på mig kläder som inte riktigt passar in i miljön, som den här. Jag älskar att fota med Michan igen, vi är verkligen dream team. Jag önskar att hon kunde flytta tillbaka till Europa och bli min fotograf. Det hade varit drömmen! Nu ska vi åka och köpa kaffe, sen ska vi kanske åka till stranden en sväng. Hade varit skönt att sola lite! Puss hjärtan <3

//Hey loves! We have the best time here in LA, I celebrated my first Thanksgiving and it was so cozy! I realized I totally forgot to take any photos, I just enjoyed the moment instead and to meet new people. :-) That’s how it is sometimes, but very rare for me haha! I usually always take photos. Michan and I went out one morning in Joshua Tree to shoot the sunrise and WOW, it was so beautiful! I wore this wonderful lace dress that really popped by the trees. ;-) I like to wear clothes that don’t really fit in with the environment, like this. I love to shoot with Michan again, we’re the dream team. I wish she could move back to Europe and be my photographer. That would’ve been the dream! Now we’re gonna go and get coffee, and then we might go to the beach for a while. It would be so nice to tan a bit! Hugs loves <3

11 reaktioner på “RED LACE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.