JOSHUA TREE WALK

Walking and exploring Joshua Tree National Park. Both wearing Gymshark (my outfit is sold out…).

Hej hjärtan! Vi har nyss vaknat här i Calabasas, åkt och köpt kaffe och ska snart börja packa ihop. Vi flyger tillbaka mot Europa idag… :-( Det ska bli mysigt såklart men vi har haft en så himla härlig resa så jag hade gärna stannat ett tag till och hängt med Michan och Riley! Vår sista dag i Joshua Tree spenderade vi med en liten utflykt till The National Park, vi ville gå och se alla häftiga stenbumlingar. Vi tog på oss träningskläder och parkerade bilarna och gick rakt ut. Hamnade på det här balla stället, och vi kan fortfarande inte förstå hur alla dessa stenbumlingar hamnar på ett och samma ställe mitt ute i ingenstans haha! Häftigt att se iallafall. :-) Nu ska vi börja packa ihop och göra oss redo för en långflygning, vi hörs lite senare. Puss och kram <3

//Hey loves! We just woke up here in Calabasas, we’ve bought our morning coffee and will soon start to pack up. We’re flying back to Europe today… :-( It will be nice of course but we’ve had such an amazing trip so I would’ve loved to stay for a while longer to spend more time with Michan and Riley! We spent our last day in Joshua Tree with a little trip to the National Park, we wanted to see all the cool rock formations. We put on workout clothes and parked the cars and just went straight out. Ended up in this cool place, and we still can’t understand how all these rocks/stones ended up in the same place in the middle of nowhere haha! It was cool to see. :-) Now we’re gonna pack up here and prepare for a long flight, I’ll talk to you later. Kisses and hugs <3

10 reaktioner på “JOSHUA TREE WALK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.