SALTON SEA

N12H set/ Daniel Wellington watch (here!) – adlink

Hej hjärtan! Från Sverige den här gången, vi gör ett litet stopp här innan vi åker vidare till Marbella imorgon. :-) Vi hoppade på flyget och jag satt och jobbade lite, åt middag och sen försökte jag sova… Det gick sådär, haha! Jag sov totalt en timme så idag har jag varit helt sänkt, som i en bubbla. Jag sov nyss en timme, men jag vill inte sova för mycket då jag inte kommer kunna sova ikväll isåfall. Anyways, tillbaka till USA och det här stället vi åkte till en kväll. Salton Sea – wow! Vi stannade på vägen för hela himlen blev rosa, utan överdrift en av dom häftigaste solnedgångarna jag sett. Himlen blev helt rosa och vattnet (som ni inte ser på bilderna) var spegelblankt så det reflekterade rosa. Ska se om jag hittar några bilder. :-) Nu ska jag dricka kaffe och försöka vakna till, hoppas ni har en fin söndag. Puss och kram <3

//Hey loves! From Sweden this time, we’re doing a quick stop here before we’re flying to Marbella tomorrow. :-) We went on the plane and I got some work done, had dinner and then I tried to sleep… It didn’t go so well, haha! I slept for an hour in total so I’ve been completely destroyed today, like in a little bubble. I just had an hour nap, but I don’t want to sleep to much since I won’t be able to sleep tonight. Anyways, back to the US and this place we went to one night. Salton Sea – wow! We stopped on the way because the sky turned pink, and it was one of the coolest sunsets I’ve seen. The sky went totally pink and the water (that you can’t see in these pictures) was so still so the pink reflected in it. I will see if I can find some photos. :-) Now I’m gonna have coffee and try to wake up, hope you’re having a great sunday. Kisses and hugs <3

11 reaktioner på “SALTON SEA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.