SALVATION MOUNTAIN

Tularosa dress (here!)/ Daniel Wellington watch (here!)/ Kendall + Kylie shoes (here!)  – contains adlinks

God morgon hjärtan! Hur mår ni? Jag mår bra, vaknade upp till ett soligt Marbella idag. Äntligen! :-) Här kommer bilder från Salvation Mountain – ser ni hur galet ställe det är? Det var verkligen mitt ute i ingenstans och bara massa färgglada väggar och bilar med målningar på. Det var mycket mindre än jag trodde att det skulle vara däremot, men det gjorde inget. :-) Jag matchade med en färgglad klänning såklart, haha! Vi gick runt där i typ en timme, fotade och filmade lite innan vi åkte därifrån. Glad att vi gjorde det, nu har jag fått se ett av de konstigaste ställena jag någonsin sett iallafall haha! Nu ska jag göra mig en kopp kaffe och sen ska jag åka och hämta upp lite paket. Vi har inga riktiga planer för dagen, jag skulle vilja ta mig ut på en långpromenad iallafall. Puss <3

//Good morning loves! How are you? I feel great, woke up to a sunny Marbella today. Finally! :-) Here are some pics from Salvation Mountain – can you see how crazy this place is? It’s in the middle of nowhere and just lots of colorful walls and cars with paintings on it. It was a lot smaller than I thought it would be though, but it didn’t matter. :-) I matched with a colorful dress of course, haha! We walked around there for about an hour, took photos and filmed before we left. Happy that we went there, now I’ve seen one of the weirdest places I’ve ever seen haha! Now I’m gonna make some coffee and then go and pick up some packages. We haven’t planned anything for today, I would love to go out for a long walk at least. Hugs <3

12 reaktioner på “SALVATION MOUNTAIN”

Leave a Reply

Your email address will not be published.