COMFY WEEKEND LOOK

RayBan glasses/ The Odder Side sweater/ Max&CO pants/ Rebecca Minkoff bag (similar here!)/ Kendall + Kylie shoes (here!)

God morgon babes! Vaknade upp till ett soligt Marbella idag igen, jag blev ju lite orolig där när det regnade i två dagar när vi kom hit. Allt är back to normal igen! ;-) Igår åkte vi ner till “stan” för att fixa lite ärenden, så jag bad Mickis fota min outfit lite snabbt. En skön helg-outfit, i lite kallare väder hade jag lagt till en lång kappa och en mössa på huvudet. :-) Här är det fortfarande tillräckligt varmt för att skippa jackan, vilket är skönt. Planen för dagen är att filma en video, och sen får vi se. Jag hade gärna börjat fixa i huset men vi målar om (målare i huset varje dag) och försöker bestämma oss för golv. Innan vi bestämt golv är det svårt att bestämma möbler, vi kan inte riktigt bestämma oss nämligen haha! Hörs lite senare babes, puss och kram <3

//Good morning babes! Woke up to a sunny Marbella again today, I got a bit worried when it rained for two days when we arrived. Everything is back to normal again! ;-) We went to “town” yesterday to do a few errands, so I asked Mickis to take some photos of my outfit. A comfy weekend look, if it was colder I would’ve worn it with a long coat and a hat. :-) It’s still pretty warm here so you don’t need a coat, which is nice. The plan for the day is to film a video, and then we’ll see. I would love to start fixing the house but we decided to paint it (painters in the house every day) and we’re trying to decide what floor tiles we want. Before we decide about that it’s pretty hard to decide furniture, we can’t really make up our minds about the floor haha! Talk later babes, kisses and hugs <3

16 reaktioner på “COMFY WEEKEND LOOK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.