ON TOP OF THE MOUNTAIN

Finding new spots for my morning walk – this is my new favorite ever!

Hej babes! Hur mår ni denna söndagkväll? :-) Jag mår bra, har fått hänga med familjen en del senaste tiden och då mår jag alltid bra. Välbehövligt efter senaste tidens stressiga veckor! Imorse tog pappa och jag med oss Maxi på en promenad, pappa hade hittat någon ny rutt han ville prova. Jag kan bara säga såhär – nu vet jag vart jag ska ta mina morgonpromenader! :-)) Så otroligt vackert, mitt ute i skogen, bland bergen och man såg vattnet där nere. Så lugnande och så härlig och frisk luft! Det blåste lite så det var kallare än vanligt, vilket gjorde luften ännu friskare. Skönt! Vi stannade på toppen och njöt en stund, Maxi fick vila lite (sötnos!) och sen gick vi hemåt igen. Nu har vi precis kokat lite glögg som vi ska mysa med, man kanske kan få lite julfeeling såhär på första advent. ;-) Massa kärlek <3

//Hey babes! How are you this sunday night? :-) I feel great, I’ve gotten to spend time with my family a lot lately and that always make me feel good. Very needed after the last few stressful weeks! This morning my dad and I brought Maxi for a walk, my dad found a new walk that he wanted to try. I can just say this – now I know where I’m gonna go for all my morning walks! :-)) So incredibly beautiful, right by the mountains, you could see the sea below and it was just a lot of nature. So calming and fresh air! It was a bit windy and colder than usual, which made the air even more fresh. So nice! We stopped on the top and enjoyed it for a while, Maxi got to rest a bit (cutie!) and then we walked back home. Now we just boiled some glögg (swedish for mulled wine) so we’re gonna enjoy that and hopefully get some christmas feelings today on first of advent. ;-) Lots of love <3

7 reaktioner på “ON TOP OF THE MOUNTAIN”

Leave a Reply

Your email address will not be published.