PARTY LOOKS

Jacket (here!), pants (here!), bag (here!), earrings (here!)  – all from Gina Tricot (collaboration)

Earrings (here!), top (here!), pants (here!)

Blazer (here!), top (here!), jeans (here!)

Earrings (here!), dress (here!), top (here!), jeans (here!)    – in collaboration with Gina Tricot.

Hej hjärtan! Det är helt galet att det redan är decemeber, vad hände? Haha! Snart är det alltså dags för jul och nyår (så peppad!), och under den perioden är det alltid mycket fester och middagar. Så – här kommer fyra olika partylooks som jag har stylat från Gina Tricot! :-) Helt olika stilar, beroende på tillfälle. Jeansjacka med skinnbyxor, glittertopp med sammetsbyxor, en klassisk kavaj med jeans-look och en spetsklänning med jeans. Använder ni koden “janni20” så får ni 20% rabatt på ett helt köp (exkl jeans), koden gäller bara under dagen och tar slut inatt (23.59)! Vill ni spana in hemsidan kan ni komma till den HÄR! :-) Vilken look är er favorit? PUSS <3

//Hey loves! It’s crazy that it’s december already, what happened? Haha! Soon it’s time for Christmas and New Years (so excited!), and during that time there’s always a lot of parties and dinner parties. So – here’s four different party look that I’ve styled from Gina Tricot! :-) Completely different styles depending on the party. Denim jacket with leather pants, glitter top with velvet pants, a classic blazer with denim look and a lace dress with jeans. If you use the code “janni20” you’ll get 20% off one buy (not denims), the code is only valid during the day and ends tonight (23.59)!. If you want to check out the website you’ll get to it HERE! :-) Which look is your favorite? HUGS <3

In collaboration with Gina Tricot.

8 reaktioner på “PARTY LOOKS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.