JOSHUA TREE

Gina Tricot dress (here!) -adlink/ Kendall + Kylie shoes (here!

God morgon hjärtan! Vi startar dagen och veckan med en outfit från Joshua Tree som jag glömt lägga upp. Sista bilden, snacka om perfekt timing haha! Det var så vackert där, och verkligen lätt att fota. Såna ställen gillar jag, jag älskar att fota massa content som jag sen kan sitta och redigera. Det jag gillar mest med mitt jobb är nog att redigera bilderna, jag älskar att leka med färgerna och ljus. :-) Här har jag mest glidit runt i träningskläder under dagarna eftersom vi leker med barnen, promenerar eller fixar något i huset. Blir liksom inte att jag byter om till någon härlig outfit, haha! Nu ska jag ta mig ut på en sen morgonprommis, det är så mörkt på mornarna här så jag känner mig inte lika sugen på att ta mig ut. Hörs senare, puss och kram <3

//Good morning loves! We start this day and week with an outfit from Joshua Tree that I totally forgot to post. The last picture, talk about perfect timing haha! It was so pretty there, and very easy to shoot photos. I like places like that, I just love to shoot lots of content that I can edit afterwards. What I like most about my job is probably to edit photos, I love to play with colors and light. :-) I’ve mostly worn workout clothes here since we just play with the kids, walk around or do something in the house. I just don’t change in to a nice outfit, haha! Now I’m gonna get out for a late morning walk, it’s so dark here in the morning so I don’t feel like getting out. Talk later, kisses and hugs <3

10 reaktioner på “JOSHUA TREE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.