NEW FAMILY MEMBER

Our new little family member – Thor! <3

Säg välkommen till vår nya lilla familjemedlem – mini Thor! Alltså finns det något sötare än hundvalpar? Mitt hjärta smälter… <3 Pappa har ju Maxi sedan innan (se när han var valp HÄR!), och det skulle vara roligare för honom med en kompis så här har vi lillen. Han är ett riktigt energi-knippe, springer runt, snubblar och är alltid glad. Min dröm är att ha en hund, det har jag alltid velat ha men just nu funkar det inte när vi reser som vi gör och inte bor nära någon från våra familjer. Jag kommer sno med mig antingen Maxi eller Thor när vi är här iallafall, så någon eller båda får bo med oss. ;-) Jag kom precis hem till pappa igen, så vi ska väl kolla film och mysa. Har ni några nya filmtips är det alltid uppskattat! :-) PUSS hjärtan <3

//Say welcome to our new family member – mini Thor! Is there anything cuter than puppies? My heart is melting… <3 My dad have Maxi since before (see when he was a puppy HERE!), and it would be more fun for him with a friend so here we have this little guy. He has a loot of energy, running around, fall over and he’s always happy. My dream is to have a dog, I’ve always wanted to have one but it wouldn’t work when we travel like we do and don’t live close to our families. I will steal either Maxi or Thor when we’re here at least, so one of them or both will stay with us. ;-) I just got back to my dad again, we will probably watch a movie and chill. If you guys have any new movie tips that is always appreciated! :-) HUGS loves <3

14 reaktioner på “NEW FAMILY MEMBER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.