LEO COAT

Full look from Hush from a collab on IG! Love the color combo in this look!

Hej babes! Vilken mysig dag vi har haft, firat lillen som fyllt 1 år! <3 Han är ju sån liten goding, alltid glad och skrattar. Vi gjorde tårta, gav paket och fikade och sjöng. Jag fick natta honom med välling och sen somnade han på mig, det finns ju inget mysigare! Det var svårt att slita sig och lägga ner honom i sängen efter det. ;-) Nu sover kidsen iallafall och nu ska jag jobba lite och sen kolla på något på tv. På torsdag åker jag hem igen, Jon är redan i Monaco så jag längtar dit nu! Jag tror att det kommer vara kallare än här, och ovan är en look jag fotade för ett samarbete till IG och det är verkligen mina favoriter just nu för färgkombon. Mysigt, varmt och fint! :-) Imorgon ska vi iväg på ett träningspass på stranden och jag är så peppad! Strandträning är det bästa. Hörs efter det imorgon, puss och kram <3

//Hey babes! What a cozy day we’ve had, celebrated the little one that turned 1 year! <3 He’s such a little cutie, always happy and laughs. We made a cake, gave some gifts and sang. I got to take care of him when he was going to bed and gave him baby formula and then he fell asleep on me, there’s nothing cozier! It was hard to let go and put him in is bed after that. ;-) Now both kids are asleep and I’m gonna get some work done and then watch something on tv. I will go back home on thursday, Jon is already in Monaco so I look forward to it a lot now! I think it will be colder than here, and above is a look I shot for a collab on IG and it’s my fav color combo right now. Cozy, warm and pretty! :-) Tomorrow we’re doing a workout on the beach and I am so excited! Beach workouts are the best. Talk to you after that tomorrow, kisses and hugs <3

8 reaktioner på “LEO COAT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.