VALTER 1 YEAR

This little guy turns one year today <3 Happy birthday baby!

God morgon babes! Idag är en speciell dag, den här lilla killen fyller nämligen ett år!! Det känns som han funnits så mycket längre, haha! Lilla sötnosen, stort grattis på födelsedagen. <3 Hur söt är han i sin lilla kostym? Det finns ju inget gulligare. Han har fått en ballong med en etta, men han var faktiskt lite rädd för den… Stackaren, haha! Vi ska göra tårta idag, ge lite paket och fira lillen i eftermiddag när Philip kommer hem från skolan. Hans första födelsedag! :-) Han förstod ingenting imorse när vi sjöng, men jag tror han tyckte det var kul för han skrattade efteråt. ;-) Hörs lite senare, puss <3

//Good morning babes! Today is a special day, this little guy turns one year!! It feels like he’s been around for so much longer, haha! Little cutie, the biggest happy birthday. <3 How cute is he in his suit? There’s nothing cuter. He got a balloon with number one, but he was actually a bit scared of it… Poor baby, haha! We’re gonna make a birthday cake today, give some gifts and celebrate this afternoon when Philip is back from school. His first birthday! :-) He didn’t understand anything this morning when we sang for him, but I think he liked it because he laughed afterwards. ;-) Talk later, hugs <3

10 reaktioner på “VALTER 1 YEAR”

Leave a Reply

Your email address will not be published.