FAV THINGS

My fiancé, cute cafés, coffee (with dogs on them!) and sunsets. My fav things <3

God morgon babes! Eller ja, vi vaknade för några timmar sedan. En liten nybliven ettåring blev magsjuk inatt. :-( Stackaren! Som tur var fick han vara frisk på sin födelsedag. Vi alla mådde lite illa imorse (haha, säkert mycket som sitter i huvudet) så vi skippade strandträningen imorse. Typiskt, men vågade inte riskera att börja kräkas mitt på stranden. Vi kände efter ett tag och tillslut körde min syster och jag ett träningspass här hemma istället! SÅ skönt! Vi körde kroppsvikt och snabb puls – den bästa hemmaträningen. Imorgon åker jag hem och jag längtar efter Jon massor! <3 Ovan är mina favoritsaker samlat från en dag i LA, det som saknas är min familj sen har jag allt samlat. ;-) Hur fin kaffe fick jag där? Jag vill hitta någon palm-form så jag kan göra kaffe med palmer på. Det hade varit fint! Nu ska jag ta en dusch och sen åka till huset en sväng och se hur målningen går. Hörs sen, PUSS <3

//Good morning babes! Well, we woke up a few hours ago. The little one year old got the stomach flu last night. :-( Poor baby! Luckily he was healthy on his birthday. All of us felt a bit sick this morning (haha, probably a lot in our heads) so we skipped beach training this morning. Sucks a bit, but I didn’t want to risk throwing up on the beach. We tried to feel how we felt after a while and then my sister and I did a workout at home instead! Felt SO good! We did body weight and high intensity – the best home workout. Tomorrow I’m going back home again and I miss Jon so much! <3 Above are all my favorite things in one from a day in LA, the only thing missing is my family and then I have it all. ;-) How pretty is the coffee I got there? I want to find a palm-shaped thing so I can make coffee with palm trees on it. That would’ve been pretty! Now I’m gonna take a shower and then go to the house for a while to see how the painting is coming along. Talk later, HUGS <3

15 reaktioner på “FAV THINGS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.