MARBELLA VLOG

A new vlog from our day celebrating Valter <3

Hej hjärtan! Dags för en ny vlogg, jag fick bara sån feeling och ville vlogga haha! Så – jag gjorde det på Valles födelsedag. Kul att ha kvar också när han blir lite äldre. :-) Efter vi har bakat tårta i videon och jag busar med Livia, det klippet måste ni se hahaha! Jag har typ aldrig skrattat så mycket åt någons uttryck, och jag tror att vi har kollat om det 100 gånger redan. ;-) Jag visar även lite från vårt nya hus, tårtbak, kalas och sen en härlig hike uppe i bergen. Mys med hundarna också såklart! :-) Hoppas ni gillar videon! Vi hörs imorgon babes, PUSS <3

//Hey loves! Time for a new vlog, I got feeling and really wanted to vlog haha! So – I did it on Valter’s birthday. Fun to have when he gets older too. :-) After we made the cake in the video I’m doing a trick on Livia, and you have to watch it hahaha! I don’t think I’ve ever laughed that much to someones face expression before, and I think we’ve watched it like 100 times already. ;-) I also show you guys some from our new house, cake making, b-day singing and a nice hike in the mountains. Cuddles with the dogs too of course! :-) Hope you like the video! I’ll talk to you tomorrow babes, HUGS <3

6 reaktioner på “MARBELLA VLOG”

Leave a Reply

Your email address will not be published.