Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:01 | December 7, 2017

RELAXING

My new relaxing happy place <3

God morgon babes! Jag har precis ätit frulle och ska åka mot flygplatsen om typ en halvtimme… Känns både kul att åka för att komma hem ett tag, men lite tråkigt också eftersom jag kommer sakna familjen och Marbella. <3 Vi har börjat gå eftermiddagspromenader med Maxi här borta, och vi har hittat det ultimata stället. Uppe på toppen på ett berg med magisk utsikt! Det är så lungt och tyst där uppe, att bara vara där i 10 minuter gör en lugn. Jag måste hitta ett nytt ställe i Monaco eftersom min “vanliga” promenad är avstängd just nu. Hoppas den öppnas snart! :-) Dags att packa ihop det sista! Hörs från Monaco ikväll, puss och kram <3

//Good morning babes! I just had breakfast and will head to the airport in half an hour… Feels fun to come home for a while, but also a bit sad since I will miss my family and Marbella. <3 We started with afternoon walks here with Maxi, and we found the ultimate place. On the top of a mountain with a magical view! It’s so calm and quiet up there, to just be there for 10 minutes makes you calm. I have to find a new way to walk in Monaco since my “regular” walk is closed right now. Hopefully it will open soon! :-) Time to pack up the last few things! Talk to you from Monaco tonight, kisses and hugs <3


11 kommentarer11 kommentarer om “RELAXING”

  WOW vilken utsikt! Där skulle jag kunna sitta länge och bara kolla ut! :D

  Reply

  Vad vackert ! <3 Jag ska snart åka till kambodja i en månad och är på jakt efter en kamera som kan fånga exakt sånna här vyer som du jämt lägger ut, att man får med hela platserna !Vilken kamera använder du? objektiv osv. Skulle även vilja ha tips på en bra vlogg kamera så jag kan filma våran resa ! <3 tacksam för svar ! <3<3

  Reply

  Otroligt vackert där uppe! Tyvärr är det sällan jag själv har ork att gå dit … tar liksom ca 1 timme att promenera dit från mig … sen ska man hem igen ? Men fantastiskt och helt underbart!! ?

  Reply

  Åh så fint det ser ut! Vattnet har ju en underbar färg!! :)

  Reply

  These leggings are so cute!! Can you share what brand/style they are?

  Reply

  ÅÅÅH helt fantastiskt ju!! Vad föredrar du för skor när det gäller träningsskor/joggingskor? Kör du på lite olika eller har du några favoriter? Kram :)

  Reply

  Vilka presents använder du när du redigerar i lightroom?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här