RELAXING

My new relaxing happy place <3

God morgon babes! Jag har precis ätit frulle och ska åka mot flygplatsen om typ en halvtimme… Känns både kul att åka för att komma hem ett tag, men lite tråkigt också eftersom jag kommer sakna familjen och Marbella. <3 Vi har börjat gå eftermiddagspromenader med Maxi här borta, och vi har hittat det ultimata stället. Uppe på toppen på ett berg med magisk utsikt! Det är så lungt och tyst där uppe, att bara vara där i 10 minuter gör en lugn. Jag måste hitta ett nytt ställe i Monaco eftersom min “vanliga” promenad är avstängd just nu. Hoppas den öppnas snart! :-) Dags att packa ihop det sista! Hörs från Monaco ikväll, puss och kram <3

//Good morning babes! I just had breakfast and will head to the airport in half an hour… Feels fun to come home for a while, but also a bit sad since I will miss my family and Marbella. <3 We started with afternoon walks here with Maxi, and we found the ultimate place. On the top of a mountain with a magical view! It’s so calm and quiet up there, to just be there for 10 minutes makes you calm. I have to find a new way to walk in Monaco since my “regular” walk is closed right now. Hopefully it will open soon! :-) Time to pack up the last few things! Talk to you from Monaco tonight, kisses and hugs <3

11 reaktioner på “RELAXING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.