B-DAY BOY

B-day boy earlier this week <3

Hej babes! Hur mår ni? Jag mår bra, startade dagen med en promenad med Oskar som är här. Vi gick min vanliga väg och fotade lite bilder, Oskar är här för att fota lite så vi ska ut snart igen. :-) Jag saknar mina små bebisar däremot… Här är från Valters 1års-dag, det var så mysigt att fira honom. Han älskade när vi sjöng för honom, haha! Ser ni hur fin tårta vi gjorde förresten? Jag vet inte om ni sett vloggen, så har ni inte det ser ni den här. ;-) Jag tror jag kommer köra en Q&A som jag filmar i dagarna, men jag gör det i ett eget inlägg så jag har alla frågor samlade. Brukar bli lättast så! Nu – byta om och dra ut och fota lite. Solen kom fram så det är dags haha! PUSS <3

//Hey babes! How are you? I feel great, started the day with a walk with Oskar who’s here. We went for my regular walk and shot some photos, Oskar is here to shoot a bit so we’re heading out soon again. :-) I miss my two babies though… This is from Valter’s 1 year party, it was so cozy to celebrate him. He truly loved when we sang for him, haha! Can you see how pretty our cake was by the way? Not sure if you watched the vlog, but in there you already saw it. ;-) I think I will make a Q&A that I will film these days, but I’ll make a blogpost about it so I have all the questions in one place. Usually that’s easier! Now – change and head out to shoot. The sun came out so it’s time haha! HUGS <3

5 reaktioner på “B-DAY BOY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.