DENIM ON DENIM

Outfit from Guess/ Public Desire shoes/ Valentino bag

Hej babes! Hur mår ni? Jag mår bra, vaknade upp till storm och typ dom största vågorna vi sett här i Monaco haha! Man ser knappt stranden utanför längre… ;-) Önskar jag kunde ha på mig outfiten ovan, gå ut och äta lunch i solen och njuta av en måndag här hemma. Men – så blir det inte idag. Det får bli en fixardag hemma, jag slängde precis in sängkläder i tvättmaskinen och ska städa här hemma. Mysigt det också! :-) Outfiten är från en dag i LA när vi strosade runt och fikade, saknar det faktiskt lite. Vi åker tillbaka i början av Januari igen i några dagar, så jag har det att se fram emot. Jag har faktiskt känt mig otroligt oinspirerad senaste tiden till att fota, och jag hatar den känslan. Jag hoppas det vänder snart då jag älskar att fota och redigera, men ibland känner man bara att man inte hittar inspiration till något därav lite mindre bilder senaste dagarna. Vädret gör ju en inte supersugen heller, haha! Funderar på att gå till affären och köpa massa modetidningar, det brukar faktiskt ge mig massa inspiration. Mysigt när det regnar också! :-) PUSS hjärtan, hörs sen <3

//Hey babes! How are you? I feel great, woke up to a storm and like the biggest waves we’ve ever seen here in Monaco haha! You barely see the beach outside anymore… ;-) Wish I could wear the outfit above, head out for lunch in the sun and enjoy a monday at home. But – that’s not the case today. I will have a fixing day at home, I just put the bed sheets in the laundry machine and will clean at home. That’s cozy too! :-) The outfit is from LA when we were strolling around, I actually miss it a bit. We’re going back there beginning of January for a few days, so I have that to look forward to. I’ve actually felt a bit uninspired the last few days, and I hate that feeling. I hope it will go away soon since I love to shoot and edit, but sometimes you just feel that you don’t find inspiration to anything which means less pictures here the last few days. The weather doesn’t really help either, haha! Thinking about heading to the store and buy lots of fashion magazines, it usually gives me lots of inspiration. Cozy when it rains too! :-) HUGS babes, talk later <3

19 reaktioner på “DENIM ON DENIM”

Leave a Reply

Your email address will not be published.