MORNING ROUTINE

My morning routine (I did this video in collaboration with Foreo!).

Hej hjärtan! Hur mår ni? Jag mår bra! Jag har precis gjort allt ovan, som videon visar haha! Jag har fått så många frågor om jag kan göra en “morning routine”-video, så här kommer den. Jag gjorde den för ett samarbete med Foreo som jag bloggat om förut. :-) Jag är helt seriöst besatt, haha! Idag vaknade jag upp till sol igen, yeey! Jag kunde ta min promenad och det var faktiskt ganska varmt, hade bara en långärmad tröja på mig. Så skönt efter att ha varit inomhus hela dagen igår. Jag älskar att vara utomhus, speciellt när det är sol. :-) Jon åkte iväg och surfade imorse, så nu är jag bara hemma och väntar på att han ska komma hem. Jag vill köra ett träningspass och sen ska vi ut på stan och göra lite ärenden. Hörs senare! PUSS <3

//Hey loves! How are you? I feel great! I’ve just done everything above, like the video shows haha! I’ve gotten so many questions about if I could do a “morning routine” video, so here it is. I did it for a collaboration with Foreo that I’ve blogged about before. :-) I’m seriously obsessed, haha! I woke up to sun again today, yeey! I could go for my walk and it was actually pretty warm, I wore a long sleeve and it was enough. So nice to get out after being inside all day yesterday. I love to be outside, especially when it’s sunny. :-) Jon left to go surfing this morning, so I’m home alone and I’m waiting for him to come back. I want to do a workout and then we’re heading in to town for a few errands. Talk later! HUGS <3

12 reaktioner på “MORNING ROUTINE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.