NYE OUTFIT HAUL

My new year outfit haul – find links to the pieces on my youtube  HERE!      – video in collaboration with Nelly.com.

Hej hjärtan! Här kommer haulen jag filmade igår, outfits för alla fester och nyår. Som ni säkert vet nu så är Nelly en av mina favoriter, och det var så roligt för när jag berättade i videon om hur länge vi jobbat ihop så rabblade jag upp alla kampanjer jag plåtat med Nelly. Så jag var tvungen att googla upp bilder därifrån, och lägga in i videon. Så kul att kolla tillbaka på, vilka underbara minnen jag har från allt det. <3 En fråga bara, gillar ni när jag postar mina videos här eller följer ni mig på youtube också? Jag vet liksom inte. Jag tänker att man kanske följer bloggen och inte har koll på youtube, men vad vet jag haha. Idag har jag tränat, jobbat och tagit det lugnt. Så skönt med en dag helt själv, jag har sällan det. Jag tog precis ett bad och låg och lyssnade på musik, sånt gör jag aldrig. Så himla härligt! Nu har jag tänt ljus här hemma (typ överallt, haha) och ska kolla på något. Stänga ner datorn, det är jag dålig på när jag är själv. Finns alltid något jobb att göra enligt mig, haha! Hoppas ni har en fin kväll så hörs vi imorgon, massa kärlek <3

//Hey loves! Here’s the haul I filmed yesterday, outfits for all the parties and NYE. As you probably know by now Nelly is one of my favorites, and it was so fun because I told in the video about how long we’ve been working together so I told about all the campaigns I’ve shot with Nelly. So I had to google it afterwards, and put it in the video. So fun to look back at, so many amazing memories from that. <3 Just a questions, do you guys like when I post my videos here or do you follow me on youtube too? I don’t know. I’m thinking maybe you just follow me on the blog and have no idea about youtube, but what do I know haha. Today I’ve been working out, worked and relaxed. So nice with a day by myself, I rarely have those days. I just had a bath and listened to music, I never do things like that. It was so nice! Now I’ve lit candles all over (literally all over, haha) and will watch something. I’m gonna close down my computer, I’m bad at that when I’m alone. There’s always some work to do according to me, haha! Hope you’re having a great night and I’ll talk to you tomorrow, lots of love <3

26 reaktioner på “NYE OUTFIT HAUL”

Leave a Reply

Your email address will not be published.