Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:09 | December 14, 2017

NYE OUTFIT HAUL

My new year outfit haul – find links to the pieces on my youtube  HERE!      – video in collaboration with Nelly.com.

Hej hjärtan! Här kommer haulen jag filmade igår, outfits för alla fester och nyår. Som ni säkert vet nu så är Nelly en av mina favoriter, och det var så roligt för när jag berättade i videon om hur länge vi jobbat ihop så rabblade jag upp alla kampanjer jag plåtat med Nelly. Så jag var tvungen att googla upp bilder därifrån, och lägga in i videon. Så kul att kolla tillbaka på, vilka underbara minnen jag har från allt det. <3 En fråga bara, gillar ni när jag postar mina videos här eller följer ni mig på youtube också? Jag vet liksom inte. Jag tänker att man kanske följer bloggen och inte har koll på youtube, men vad vet jag haha. Idag har jag tränat, jobbat och tagit det lugnt. Så skönt med en dag helt själv, jag har sällan det. Jag tog precis ett bad och låg och lyssnade på musik, sånt gör jag aldrig. Så himla härligt! Nu har jag tänt ljus här hemma (typ överallt, haha) och ska kolla på något. Stänga ner datorn, det är jag dålig på när jag är själv. Finns alltid något jobb att göra enligt mig, haha! Hoppas ni har en fin kväll så hörs vi imorgon, massa kärlek <3

//Hey loves! Here’s the haul I filmed yesterday, outfits for all the parties and NYE. As you probably know by now Nelly is one of my favorites, and it was so fun because I told in the video about how long we’ve been working together so I told about all the campaigns I’ve shot with Nelly. So I had to google it afterwards, and put it in the video. So fun to look back at, so many amazing memories from that. <3 Just a questions, do you guys like when I post my videos here or do you follow me on youtube too? I don’t know. I’m thinking maybe you just follow me on the blog and have no idea about youtube, but what do I know haha. Today I’ve been working out, worked and relaxed. So nice with a day by myself, I rarely have those days. I just had a bath and listened to music, I never do things like that. It was so nice! Now I’ve lit candles all over (literally all over, haha) and will watch something. I’m gonna close down my computer, I’m bad at that when I’m alone. There’s always some work to do according to me, haha! Hope you’re having a great night and I’ll talk to you tomorrow, lots of love <3


26 kommentarer26 kommentarer om “NYE OUTFIT HAUL”

  Hej! Kan inte du starta en insamlingsbössa på Musikhjälpen, tror att många skulle skänka pengar om du hade en bössa. Kram ❤️

  Reply

  Gillar när du postar de här också så man inte råkar missa :-) (saknade Jons kommentarer dock haha)

  Reply

  Haha, jag med men han ville inte få massa skit som han fick förra gången. ;-) Men nästa gång ska jag tvinga honom haha! Kram!

  Reply

  Nooooo, I love it when Jon comments! It’s one of the best parts hahaha

  Reply

  I follow both, but I check your blog more often so I love when you post your videos there as well, ‘cause I often forget to check youtube. Love your style and personality!? It’s acutally kinda funny, my boyfriend follows Jon and I follow you, so we watch some of your videos together. It’s so cozy!

  Reply

  Ok, then I will continue to post them here! :-) Oh that’s amazing, I’m glad you like them! Xx

  Reply

  Please bring back Jon’s honest comments :) I love to hear his opinion on the clothes.

  Reply

  Följer både din blogg å youtube :-)! Undrar om du har ngn speciell träningsapp som du följer?

  Reply

  Härligt! :-) Jag kör lite olika, har kört Kayla Itisnes BBG, Body By Gilles och nu testar jag KIC girls. Alla är bra och olika, och jag gillar att mixa. :-) Kram!

  Reply

  I never check YouTube, so it would be great if you posted your videos on the blog as well!
  :)

  Reply

  Perfect, then I’ll keep posting them here! :-) Xx

  Reply

  Följer dig här och på youtube, så kollar alltid via youtube :)

  Reply

  Följer och kollar på youtube men gillar när du lägger dom här med eftersom du alltid skriver lite om filmen och annat, så läser text här och kollar på youtube :P

  Reply

  Aah okej, intressant! :-) Ja men då fortsätter jag posta här! <3

  Reply

  Posta vloggarna här med :) vet du när jumpsuiten släpps på Nelly?

  Reply

  Ok ok! :-) Åh jag vet inte, men jag gissar snart! Jag ska försöka påminna er om jag ser det! KRAM!

  Reply

  Heeeej fina outfits ;)) vilken storlek har du på din gula pälsjacka??

  Reply

  Bästa Janni!!
  Vad heter låten som spelades i början av haulen????????

  Reply

  Den heter “Can You Feel Me – Love Beans” :_) Kram!

  Reply

  Varifrån är bh-n som du har på dig under första bodyn direkt i början?

  Den ser supersnygg ut!?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här