SUNSET ON FILM

Sunset by Salton Sea shot on film – by Micha Wissen. <3

God morgon hjärtan! Hur mår ni? Jag mår bra, vaknade vid 6 imorse (det blir så när jag lägger mig tidigt…). Jag redigerade klart haulen så den kommer upp senare idag, jag fastnade vid det så min morgonprommis får bli förmiddagsprommis. Tänkte ta mig ut snart! :-) Jag fick dom här bilderna av Michan inatt, hon bor ju i LA, så därför fick jag dom inatt haha! Det här är ifrån Salton Sea från våran road trip, och jag älskar verkligen bilder tagna på film. Det ger sån otroligt härlig känsla! Jag ska köpa mig en sån kamera, kanske en julklapp till mig själv. :-) Älskar att det inte är helt fokus, lite brus och inget filter. Naturligt helt enkelt! Nu ska jag svepa kaffet och knyta på mig skorna och gå på prommis, hörs lite senare. PUSS <3

//Good morning loves! How are you? I feel great, woke up at 6 this morning (that’s how it goes when I go to bed early…). I edited the haul video so that will be live later today, I was so focused on that so my morning walk will be a regular day walk. Planning to head out soon! :-) I got these pictures from Michan during the night, she lives in LA, that’s why I got them in the middle of the night haha! They’re from Salton Sea from our road trip, and I truly love pictures shot on film. It gives such a nice vibe! I’m gonna buy a camera like that, maybe a christmas gift to myself. :-) Love that it’s not a hundred procent focus, some grain and no filter. Just natural! Now I’m gonna chug my coffee, put on my shoes and head out for a walk, talk later. HUGS <3

8 reaktioner på “SUNSET ON FILM”

Leave a Reply

Your email address will not be published.