PINK

RayBan glasses (here!)/ Nelly jacket (old) and pants (here!) – adlink/ Dickies shirt (Benni’s…)/ Rebecca Minkoff bag (in blue here!)/ Friendly Fire shoes

God morgon hjärtan! Hoppas ni har en fin morgon. :-) Vi hade en så mysig dag igår, strosade på stan, hängde med vänner och kom hem vid 20.00. Det var så härligt med en “vanlig” lördag och en där man inte tänkte på jobb eller måsten. Såna dagar har vi alldeles för sällan. Jag har fått någon hang up på rosa igen, den här looken är från några dagar sedan och igår hade jag en jeansjacka med rosa fluff på luvan (kolla på IG). Jag snodde Bennis tröja till looken ovan eftersom den passade så bra till mina skor, haha! Mysig helgoutfit som är perfekt för fika, häng på stan eller vad som helst. :-) Planen för dagen är oklar, jag tror vi ska käka lunch med vänner igen och kanske ta tag och rensa i några lådor. Ni vet såna där lådor man bara öppnar och slänger i mer saker i? En sån låda… PUSS på er, hörs sen <3

//Good morning loves! Hope you’re having a great morning. :-) We had such a nice day yesterday, strolled around town, hung out with friends and got back home at 8pm. It was so nice with a “normal” saturday where you don’t think about work or musts. We rarely have those days. I have a hang up on pink again, this look is from a few days ago and yesterday I wore a denim jacket with pink fluff on the hood (check my IG). I stole Benni’s shirt to the look above since it suited so well with my shoes, haha! Cozy weekend outfit that’s perfect for coffee dates, walking around town or whatever. :-) The plan for the day is not set, I think we’re having lunch with friends again and then we might organize some drawers. You know those kind of drawers you just open and put even more stuff in? That kind of drawer… HUGS babes, talk later <3

15 reaktioner på “PINK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.