SUNDAY DINNER

Dinner and netflix with my fiancé <3 Best kind of sunday dinner!

Söndagmiddag i soffan framför Riverdale – drömsöndag. :-) Jag blir så imponerad av Jon ibland, han lagar så otroligt god mat jämt! Han lagade tacos med grönsaker, fetaost, sesamfrön, chilimayo osv osv. Alltså – så gott! Vi ska försöka filma det imorgon så ni kan se “receptet”! Jag ville prova göra i salladsblad för att få det lite krispigare, så han gjorde två av varje. :-) Det var inte bara maten som imponerade mig, ni ska få höra en rolig historia haha! Jag älskar ju att tända ljus typ överallt, men tändaren slutade funka när jag försökte tända. Jag rotade runt i varenda låda och hittade ingen. Jon kom då med den smarta idén att ta bram brödrosten, stoppa ner en pappersbit som tillslut började brinna lite och på det tände vi ett ljus, haha! Don’t try this at home kids! Antagligen inte så super safe, men herregud vad jag skrattade när det faktiskt funkade! Nu ska vi fortsätta kolla Riverdale innan läggdags, så härlig kväll med min älskling. <3 Hoppas ni har en fin söndagkväll så hörs vi imorgon, massa kärlek!

//Sunday dinner on the couch in front of Riverdale – dream sunday. :-) I get so impressed by Jon sometimes, he cooks amazing food all the time! He made tacos with veggies, feta cheese, sesame seeds, chili mayo etc etc. Ok – so good! We’re gonna try to film it tomorrow so you can see the “recipe”! I wanted to try it in a lettuce wrap to get it crispy, so he made two of each. :-) It wasn’t just the food that impressed me, here’s a funny story haha! I love to have candles everywhere, but the lighter didn’t work when I tried to light them. I looked around in every drawer and couldn’t find one. Jon came with the smart idea to bring out the toaster, take some paper and put it down until it started to burn a bit and on that we lit a candle, haha! Don’t try this at home kids! Probably not super safe, but oh my I laughed so much when it actually worked! Now we’re gonna continue watching Riverdale before bedtime, such a nice night with my love. <3 Hope you’re having a great sunday night and I’ll talk to you tomorrow, lots of love!

16 reaktioner på “SUNDAY DINNER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.