NUDE TONES

Na-Kd jacket (similar here!) and pants (here!)/ BikBok sweater (here!)/ Gucci bag/ Hush shoes  – adlinks

Hej hjärtan! Vi startade dagen med ett mission, vi gick och köpte saker så vi kan hänga upp våra tavlor här hemma. Vi brukar inte prioretera sånt men nu kände vi att det var dags, haha! Vi hittade det vi letade efter (plus en tändare…), och så köpte vi även lite ljusslingor. Tänkte göra det lite mysigt här innan vi åker för julfirande. :-) Jag tog på mig typ en helt beige outfit, känner mig som vädret idag som är grått. Svårt ljus att både fota och redigera, men jag tänkte att en färgglad vägg skulle pigga upp. Som jag sa förut så lever jag typ i den här tröjan, så mysig och skön plus att den funkar till allt. Bästa köpet för vintern! Planen nu är att sätta upp tavlor och sen ska vi möta upp Allegra för lunch, hon ska tillbaka till Milano idag nämligen så vill passa på att ses. Senare idag ska jag försöka få med mig Jon på en löptur, vi får peppa varandra. ;-) PUSS <3

//Hey loves! We started the day with a mission, we went to buy things to be able to hang up our paintings on the walls. We usually don’t prioritize things like that but now it’s time, haha! We found what we were looking for (and a lighter…), and we also bought some light strands. I’m planning to make it a bit cozy here before we’re off for Christmas celebrations. :-) I’m wearing a completely nude look, felt like the weather today which is grey. Hard light to both shoot and edit, but I thought a colorful wall would spice it up a but. As I mentioned before I live in this sweater, so cozy and it works with everything. The best buy for the winter! The plan now is to put up paintings and then we’re meeting up with Allegra for lunch, she’s heading back to Milan today so I want to see her. Later today I’m gonna try to get Jon to join me for a run, we’ll have to push each other. ;-) HUGS <3

12 reaktioner på “NUDE TONES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.