OUR DAY THROUGH MY PHONE

Idag har jag fotat lite snapshots med mobilen under dagen, jag vet att ni brukar gilla det. :-) Vi började som sagt med ett mission – shoppa saker till tavlor osv.

//Today I’ve shot some snapshots with the phone during the day, I know you usually like it. :-) We started with a mission as I mentioned – buy things to put up paintings etc.

Vi gick till Beausoleil och hittade en mysig fruktmarknad. Ville köpa med mig allt… :-)

//We walked to Beausoleil and found a cozy fruit market. I wanted to buy it all… :-)

Jon höll med, men vi fortsatte på vårt mission och letade efter en byggbutik.

//Jon agreed, but we continued for our mission and looked for a hardware store.

Vi hittade den tillslut (efter att ha frågat polisen haha), och hittade lite smått och gott. :-) Så mysigt att bara strosa på stan och köpa saker till hemmet!

//We found it after a while (after asking the police haha), and found some stuff. :-) So cozy to just stroll around town and buy things to our home!

Sen plåtade vi min outfit, såhär såg den ut i mobilform. ;-)

//Then we shot my outfit, so this is how it looked in a phone pic. ;-)

Vi mötte upp Allegra och hennes kompis för en mysig lunch på Cipriani. En riktig italienare med riktigt bra mat, och otroligt gott kaffe. Vill gå tillbaka imorgon bara för kaffet. Yes, jag är beroende av den drycken haha!

//We met up with Allegra and her friend for a cozy lunch at Cipriani. A true italian place with great food, and amazing coffee. I want to go back tomorrow just for the coffee. Yes, I’m addicted to that drink haha!

Vi gick hem och pysslade ihop ovan, och det blev så mysigt och så mycket mer hemtrevligt! Vi satte upp 4 tavlor, och sen avslutade jag med att sätta upp ljusslingan runt tavlorna. Det är så mysigt att ha det tänt på kvällen (och tidiga mornar). Måste bara berätta, vi köpte som dubbelhäftande tejp för att sätta upp tavlorna, och wow vad smidigt! Ingen spik, inga hål i väggarna och dom klarar 7,5 kilo. Galet! Visst blev det fint? :-)

//We went home and did the above, and it got so cozy and more “home”! We put up 4 paintings and then I put up the light strands around the paintings. It’s so cozy to have that lit at night (and early mornings). I just have to tell you, we bought double sided tape to put up the paintings, and wow it was so easy! No nails, no holes in the wall and they can carry up to 7,5 kilos. Crazy! Isn’t it pretty? :-)

Vi snörade på oss skorna och drog ut och sprang 5 km, och det var så skönt! Ingen av oss var sugna men vi hade bestämt på morgonen så vi gjorde det bara. Det jobbigaste är ju faktiskt att ta sig ut, när man väl springer är det ju härligt. Samma med gymmet, vägen dit är jobbig men när man är där är det skönt. Så konstigt att det ska vara så… Väldigt skönt iallafall!

//We put on our running shoes and went out for a 5km run, and it was so nice! We didn’t really want to but since we decided in the morning we just did it. The hardest part is actually to go out, when you’re running it’s just nice. The same with going to the gym, the way there is tough but when you’re there it’s nice. So weird that it is that way… It felt very good anyhow!

Vi avslutade löprundad på matbutiken för att köpa mer ingredienser till likadana tacos vi gjorde igår (som ni kan se några inlägg ner). När vi kom hem installerade vi en ny högtalare till TVn och sen lagade Jon mat. Nu sitter vi här mätta och belåtna, trötta efter löprundan i vårt pimpade hem. Så skön och fixig dag. Jag ska fixa lite te nu och sen blir det soffhäng och soffmys. <3 Ha en fin kväll hjärtan, PUSS!

//We ended our run at the food store to buy more ingredients to the tacos we made last night (that you can see a few posts down). When we got back home we installed a new speaker to the TV and then Jon cooked. Now we’re sitting here full, tired after our run in our pimped home. Such a nice fixing-day. I’m gonna make some tea now and then just hang out on the couch and cuddle. <3 Have a great night loves, HUGS!

23 reaktioner på “OUR DAY THROUGH MY PHONE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.