BASICS WITH A TWIST

Storets jacket/ Lindex Sweater (similar here!)/ Gina Tricot jeans (here!)/ Rebecca Minkoff bag/ Yeezy shoes  – adlinks

Hej hjärtan! Jag har börjat med att köra dagens outfit som faktiskt är dagens outfit, haha! Körde på samma igår, men så blir det när man springer iväg på morgonen innan man bloggat. ;-) Jag har på mig denim on denim idag, den här fluffiga jeansjackan är så mysig! Varm och fodrad faktiskt. :-) En väldigt basic look kör jag på idag, med en liten twist som vanligt vilket är det rosa fluffet. Bekvämt och skönt – allt jag vill ha på mig just nu faktiskt. Vi har precis kommit hem efter en lunch på Sphere och ska iväg igen, det finns en isrink vid hamnen så vi ska åka skridskor! Så mysigt, och jag har nog inte gjort det på 10-15 år haha! Önska mig lycka till… I need it! Hörs lite senare, puss och kram <3

//Hey loves! I’ve started to do today’s outfit which is actually today’s outfit, haha! Went for the same yesterday, but that’s how it goes when you run out in the morning before blogging. ;-) I’m wearing denim on denim today, this fluffy denim jacket is so cozy! Pretty warm actually. :-) A very basic look for today, but with a twist as usual which is the pink fluff. Comfy – everything I want to wear right now actually. We just got back after lunch at Sphere and will head out again, there’s an ice rink by the port so we’re going there to ice skate! So nice, and I probably haven’t done that in 10-15 years haha! Wish me luch… I need it! Talk later, kisses and hugs <3

11 reaktioner på “BASICS WITH A TWIST”

Leave a Reply

Your email address will not be published.