ICE SKATING

Feeling like a kid again – such a nice activity to do! <3

Hej babes! Alltså hur härligt är det inte att åka skridskor?? SÅ mysigt! Vi tajmade verkligen golden hour också, helt omedvetet haha! Vi kom dit, hyrde skridskor och sen åkte vi runt runt i säkert 45 min. Jag var riktigt ostadig i början men sen kom det tillbaka lite från när man var liten. ;-) Hett tips på aktivitet nu på vintern, man får frisk luft, man rör på sig och det är riktigt kul att utmana sig själv. Jag har börjat prioritera att göra saker som gör att man är i “nuet” efter alldeles för mycket tid framför datorn/telefonen och här kan man inte riktigt tänka på så mycket annat för då ramlar man… ;-) Det blir som ett träningspass fast man inte tänker på det, så jag tycker ni ska ut och testa! Vi hade ju tur med vädret eftersom det inte är superkallt här i Monaco, och solen skiner nästan jämt men det är säkert minst lika mysigt att åka på kvällen med ljus. Nu är vi trötta i benen så det blir soffläge resten av kvällen, skönt. Puss puss, ha en fin kväll <3

//Hey babes! How nice is it to go ice skating?? SO cozy! We really timed golden hour too, without even planning it haha! We arrived, rented skates and then we went around there for about 45 minutes. I was so unsteady in the beginning but in the end I got the hang of it again from when I was a kid. ;-) Great tip on activity now during winter, you get fresh air, you move around and it’s so fun to challenge yourself. I’ve started to prioritize things that makes you be in the “now” after way too much time in front of the computer/phone and doing this you can’t really think of much else because then you fall… ;-) It’s like a workout but you don’t think about it, so I think you guys should go out and try it! We were lucky with the weather since it’s not super cold here in Monaco, the sun is shining almost every day but I’m sure it’s just as cozy at night with lights. Now our legs are tired so we’re just gonna lay on the couch for the rest of the night, nice. Hugs, have a great night <3

12 reaktioner på “ICE SKATING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.