CHRISTMAS VIBES

Doing Christmas things. <3 Wearing Daniel Wellington watch (here!) and cuff (here!)  – collaboration

Hej hjärtan! Igår åkte vi skridskor som sagt och hängde lite på julmarknaden efteråt, så himla mysigt. Nu har jag verkligen julfeeling och längtar till julafton! Jag har ju jobbat med Daniel Wellington under hela året, och det är verkligen en grym julklapp att ge någon man tycker om. Funkar till mamma, pappa, syster, bror, pojkvän osv osv. :-) Just nu har dom ett speciellt erbjudande för julen och det är att man kan göra sina egna gift-boxes – man väljer sina två favoriter från DW (klocka + cuff, klocka + band), då får man 10% rabatt och en fin låda till. Jag har ju som alltid en kod (hehe, I got your back guys!) och koden är “JANNI”, vilket ger er 15% extra rabatt. HÄR kommer ni till hemsidan och HÄR kommer ni till gift boxen. Ett litet tips jag måste dela med mig bara, deras cuffs är den perfekta varje-dag accessoaren. Jag har ju alltid på mig mina smycken och det tar jag aldrig av mig, litet, enkelt och funkar till allt. :-) Hoppas ni hittar något ni gillar babes, ha en fin kväll. PUSS! <3

//Hey loves! Yesterday we went ice skating as I mentioned and hung out at the Christmas market afterwards, so cozy. Now I’m really in a Christmas mood and I can’t wait for Christmas Eve! I’ve been working with Daniel Wellington this year, and it’s truly a great gift to give someone you like. To your mom, dad, sister, brother, boyfriend etc etc. :-) Right now they have a special offer for Christmas and that is that you can make your own gift boxes – you choose two favorites from DW (watch + cuff, watch + wrist band), then you’ll get 10% off and a nice box with it. I have a code as always (hehe, I got your back guys!) and the code is “JANNI” which will give you 15% off extra. HERE you’ll get to the website and HERE you’ll get to the gift boxes. A small tip I want to share, their cuffs are the perfect every day accessory. I always wear my jewelry’s and I never take this one off, it’s small, simple and works with everything. :-) Hope you will find something you like babes, have a great night. HUGS! <3

In collaboration with Daniel Wellington.

24 reaktioner på “CHRISTMAS VIBES”

 • Silje Fidjane says:

  Heii❤️ Skal du være med Jon på Snow Tour til Kristiansand, Norway??

 • Nynke Nicolai says:

  I just want to say that you’re such an inspiration to me! You are so full of happiness, love and excitement. Always shining and radiating it into the world. You are a wonderful person Janni! I also love your photos and videos. (I’m a photo and video creator too :)) Keep having fun every day! I laughed so hard about myself when I called you Jonni a moment ago when I wanted to tell my bf about your Q&A. xD We both love you and Jon very much. You feel like friends!
  I have 1 question for you because of your positive energy: do you know about ‘the law of attraction’?
  Big hug and enjoy christmas the fullest! <3

  • janni says:

   Naaw thanks sweetie, makes me so so happy! <3 I've heard about it, and I truly believe in it but I haven't read it! Xx

 • Hanna says:

  Är du inte vegetarian längre? ?

 • Aleksandra says:

  Hi Janni! Been following you for a while, love your laid back attitude. So happy you created a YT channel, definitely makes you ‘come to life’ ? In the recent video you said you’re spending Christmas in Dalarna❤️❤️ That place is magical in the winter. I spent a few vacations there with the dahlkvist family, would you know them by any chance ?? Kisses from
  Chicago and looking forward to your next blog/videos

  • janni says:

   Thanks sweetie! I’m so excited to celebrate Christmas there, but I don’t know that family unfortunately… Xx

 • Lina says:

  Men guuud så härligt!!

 • Maria says:

  Åh vad mysigt det ser ut! Och man slipper frysa om fötterna som vi gör här hemma haha.?
  Du är inte rädd att ha sönder eller tappa din ring? Sett att du bär den vid träning och andra riskaktiviteter också. Jag undrar pga att jag själv har en värdefull ring med en stor sten och jag är så himla rädd för att ha sönder den. Det är en stor colombiansk smaragd med diamanter runt så den är ju en lite skörare typ av sten. Visst är den försäkrad men den är oersättlig, min mormors inköpt av morfar i Bogota på 50-talet. Har jag sönder eller tappar den får jag ju aldrig en precis likadan tillbaka och den skulle inte ha samma betydelse. Hur tänker du kring detta? Är du rädd om din ring eller tänker du att om något händer så ersättare du den bara och det spelar ingen roll om det inte är samma ring som Jon gav dig när han friade? Jag är så kluven för jag vill ju så gärna bära ringen. Skulle även vara jättekul med ett inlägg om din ring, vad det är för material, vem som gjort den, hur du tänker att din wedding ring ska se ut och så snygga bilder förstås. ?

  Sen ett litet tips bara, eftersom du har en svensk blogg som främst riktar sig mot svenska kunder ska du märka med REKLAM eller ANNONS. Collaboration räcker inte enligt Konsumentverket, det ska stå på svenska. Det ska även stå tydligt redan i början av inlägget och inte i slutet, så vi läsare vet direkt att vad vi nu kommer läsa är reklam. ? Vore surt att åka på en stämning för en sån bagatell när du i övrigt är bra på att märka inlägg som innehåller reklam.

  • janni says:

   Hej fina! Jo visst är jag det, men mina smycken har jag alltid haft på mig. Dom är ju till för att användas tänker jag, känner nog att det känns onödigt att ha något i en låda någonstans. Om du förstår? :-) Men jag förstår dig också, om det är något som inte går att ersätta och så känner jag ju med min ring också samtidigt som jag vill använda den. Ja det är så svårt det där, eftersom största delen av mina följare inte är från Sverige (och jag riktar mig inte primärt mot Sverige eftersom jag inte bor där längre) så känns det mest “snällt” att skriva collaboration som alla förstår. :-) Kram!

 • Josefin says:

  Hej Janni! Du är en sjukt stor inspirationskälla och är alltid rolig att följa! Skulle vilja rådfråga om vad du tycker skulle vara snyggast till nyår. Jag har köpt en ”blazer dress” i svart sammet men vet inte om jag ska köra på vanliga klackar eller over knee boots, står i valet och kvalet då det är snyggt på olika sätt ?
  https://www.missguided.eu/black-velvet-gold-button-blazer-dress-10073618 Vad tycker du? Du som alltid har så snygg och unik stil!!

  • janni says:

   Åh så svårt, jag ÄLSKAR ju overknee boots och hade nog kört på det… Brukar vara mest bekvämt också! ;-) Men ta det som du känner dig mest bekväm i, det blir alltid bäst! Xx

 • Øystein says:

  Where is your robe from? And do they have them for men?

 • Netti Starby says:

  Vad härligt och så fin du är! :-D Kramis

 • Liena Snow says:

  Beautiful photos! Thank you so much for filming Q&A.
  Yes, a watch is a great gift.
  Lots of love xx
  http://www.lienasnow.com

 • Marianne_LD says:

  Hi Janni,
  I really love the first photo, love the vibes on it (and the edits ✨?)
  I was wondering what is the brand of the beautiful ring on your right hand – middle finger ? I’ve seen it as a bracelet as well but can’t remember the name…
  Thank you and have a nice day (and merry xmas in advance, enjoy quality time with your family) ??

 • sara says:

  i have seen Jon blog, so much fun

  http://7-sevendays.blogspot.it/

 • Elin says:

  Vart är denna underbara jeansjacka från??????

 • Sophie says:

  Så mysigt att åka skridskor och vara på marknad!
  Och så KUL att ni börjat planera bröllopet.
  Ha en härlig Jul! ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.