GLITTER JUMPSUIT

1. here!/ 2. here!/ 3. here!/ 4. here!/ 5. here!  – adlinks

God morgon babes! Hur mår ni? Jag mår bra, idag står packning på schemat. Först för Sverige och jul, sen ska vi vidare till Marocko för nyårsfirande! :-) Jag ska alltså packa julkläder/myskläder och partykläder… Jag fick ju så många frågor om jumpsuiten jag hade på mig i min haul för Nelly, den fanns inte inne när jag postade videon men nu finns den! :D Perfekt för nyår, så den åker med mig som ett alternativ. Skön, snygg och glittrig. ;-) Jag hade stylat den som ovan, stora örhängen, glittrig väska, ett skärp i midjan och sammetsskor. Har ni bestämt nyårsoutfit ännu eller är ni som jag och bestämmer samma dag? Jag har alltid lite olika val som jag sen provar och ser vad jag känner för. Blir alltid bäst om man känner sig bekväm! Puss hjärtan, hörs sen <3

//Good morning babes! How are you? I feel great, today I have packing on my schedule. First for Sweden and Christmas, and then we’re heading to Morocco for New Years celebration! :-) I have to pack Christmas/chill clothes and party looks… I got so many questions about this jumpsuit I wore in the haul I did for Nelly, and it wasn’t in stock when I posted the video but now it is! :D Perfect for New Year’s, so I’m gonna bring that as an alternative. Comfy, good looking and sparkly. ;-) I would style it as above, big earrings, glitter bag, a belt in the waist and velvet shoes. Did you decide your NYE look already or are you like me and decide the same day? I always have a few options and then I try the same day and go for what I feel like. Usually always the best when you feel comfortable! Hugs loves, talk later <3

9 reaktioner på “GLITTER JUMPSUIT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.