BLACK ON BLACK

RayBan glasses/ Jacket from LA/ Nelly jeans (here!) and shoes (sold out!) – adlinks/ Phillip Lim bag (in red here!)

God morgon hjärtan! Igår hade jag på mig en typ helsvart look (med en rosa väska, hehe), vilket sällan händer. Jag kände mig lite som en biker, sådär cool ni vet. ;-) Dom här bootsen hittade jag på Nelly för ganska längesen men har aldrig använt dom, så nu var det dags. Supersköna men tyvärr kunde jag inte hitta dom nu. Säkert slutsålda! Idag åker vi till Stockholm, ikväll ska vi äta middag hos min fina syster med kidsen och som jag längtar! <3 Har saknat dom sedan sekunden jag åkte från Marbella senast. Efter det checkar vi in på Miss Clara hotell och jag ser fram emot lite hotellhäng. Speciellt där eftersom vi har bott där så mycket och typ känner alla, haha! :-) En mysig dag framöver, men först ska vi ju flyga… Det har jag inte saknat däremot, finns inget jag tycker är tråkigare än att vara på en flygplats. Hörs när vi är framme i Sverige, PUSS <3

//Good morning loves! Yesterday I wore a full black look (with a pink bag, hehe), which rarely happens. I felt a bit like a biker, cool you know. ;-) I found these boots at Nelly a while ago but I’ve never used them, so it was time. Super comfy but unfortunately I couldn’t find them now. Probably sold out! Today we’re heading to Stockholm, tonight we’re having dinner with my lovely sister and the kids and wow I look forward to it! <3 I’ve missed them since the second I left Marbella last time. After that we’re checking in at Miss Clara hotel and I look forward to some hotel hang out. Especially there since we’ve stayed there so many times and almost know everyone, haha! :-) A cozy day ahead, but first up is flying… I haven’t missed that, there’s nothing I think is more boring than being in an airport. Talk to you when we’re in Sweden, HUGS <3

23 reaktioner på “BLACK ON BLACK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.