Q&A PT.2

Answering the rest of your questions! <3

Hej babes! Touchdown Stockholm efter en riktigt dålig resdag, haha! Allt som kunde gå fel eller dra ut på tiden gjorde det, i slutet skrattade vi bara. Så är det ibland när man reser, vissa dagar går allt smidigt och andra går allt osmidigt. ;-) Vi åkte direkt till min syster och jag fick krama kidsen en stund och så åt vi middag. Så mysigt att ses även om det bara är i några timmar. <3 Vi kom till Miss Clara nyligen och ligger utslagna i sängen, ibland är det skönt att komma till ett hotell och bara bli omhändertagen. Vi är bara här en kortis däremot, imorgonbitti åker vi mot Dalarna! SÅ peppad! Anyways, här är videon med resten av era frågor från frågestunden. Jag delade in det i “om mig”, träning, jobb och random questions. :-) Kul med så mycket frågor!! Hoppas ni gillar den och fick svar på era frågor, jag försökte ta dom frågor det verkade som flest undrade över men fick ni inte svar är det bara fråga på här nedanför. :-) PUSS, ha en fin kväll!

//Hey babes! Touchdown Stockholm after a really bad travel day, haha! Everything that could go wrong or take time did, in the end we just laughed about it. That’s how it is sometimes when you travel, sometimes everything goes smooth and sometimes it all goes bad. ;-) We went straight to my sister and I got to cuddle with the kids for a while and then we had dinner. So nice to see them even if it was just for a few hours. <3 We just arrived to Miss Clara and we’re laying in bed, sometimes it’s nice to come to a hotel and just be taken care of. We’re just here for a quick visit though, tomorrow morning we’re driving to Dalarna! SO excited! Anyways, here’s the video with the rest of the questions from the Q&A. I split it up in “about me”, health, work and random questions. :-) Fun with so many questions!! Hope you like it and got answers to your questions, I tried to pick the ones most people asked about but if you didn’t get an answer just ask below. :-) HUGS, have a great night!

17 reaktioner på “Q&A PT.2”

 • Anastasia Pali says:

  Janni even though the bad day of traveling just get relaxed take a shower and sleep in order to get some energy and be able to travel again tomorrow. Goodnight ??

 • Emma says:

  Hej, jag har länge undrat några saker. Du fick ju av Jon en födelsedagspresent att bara du och Jon åker på en semester, tänker ni göra det eftersom det var ganska länge sen? Haha. Och en annan fråga är att Jon köpte ju en plått i Loombok, visste du om de innan han skrev under, är det bara hans eller(ni har talat veldigt lite om det)?!?! Hoppas jag får ett svar♡

  • janni says:

   Jaa vi ska åka iväg på det, men vi har prioriterat att inte resa när vi inte har något jobb att åka på. Men vi ska iväg! :-) Jag visste om det, såklart, och är glad för hans skull men jag vill börja med huset i Marbella så det är där mina pengar/energi kommer läggas. :-) Kram!

 • Mireia says:

  Absolutely love it!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

 • Sara says:

  Hej,

  Såg din förra YT-film när du tog bilder med dockorna. Letat på din blogg efter information var de glasögonen du hade är ifrån och den beiga klänningen – SÅ snyggt?

  Var är klänningen och klasögonen från?
  (Solglajorna är lite fyrkantiga, brun-spräckliga…)

  Kram

 • Jonna says:

  Hej! Jag ääääälskar både dig och Jon, ni är så sympatiska och sköna! En liten tanke bara: då Jon intervjuar dig kommer han ofta med många kommentarer själv. Det är såklart helt ok, men det kanske kunde vara en skild vlogg där han svarar på frågor om dig? Det blev en aning råddigt då ni båda försökte analysera dig samtidigt. Ni är ändå bäst dock! Goooo’ juuuul! <3

  • janni says:

   Tack fina <3 Ja men det är nog jag som ber om det, för jag tycker det blir mer avslappnat och roligare än att jag sitter och svarar på allt själv. :-) Jag ger mitt svar sen får han säga något om det om han vill. :-) KRAM!

 • sara says:

  so great video, I like to know a little bit much about you

  http://7-sevendays.blogspot.gr/

 • Sara says:

  Väldens finaste Janni! Man blir alltid lika glad av dina vloggar! God jul :D

 • Ha ha, aaaa I loooove these videos!! Forget the hates on Jon’s comments and for you’re ad videos. I LOVE THEM! Give me more please!!! :)

 • Eleonore says:

  Känner du någonsin press på att du behöver leverera i dina kanaler? Och leva upp till en särskild nivå så att säga? Stor kram o god jul! ❤️

  • janni says:

   Absolut har jag det, nog lite varje dag. Därav en konstant inre stress, därför mår jag som bäst när jag vet att jag har bra material. ;-) Xx

 • Effie says:

  Thank you for this video <3 love

 • Ellinor says:

  Hej! Du säger i videon att du är vegetarian, men visst äter du fisk fortfarande? Jag kanske har missat något :-) Vill själv sluta äta fisk lika ofta men det som stoppar mig är kompromissen hemma med min kille, han har redan ”gett upp” mycket för mig när jag slutade äta allt annat kött. Hur tycker du det går? Du kanske äter mer ute än mig så lättare då att välja själv men vore superkul att få lite pepp/tips :-) Tack och kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published.