WINTER DAYS

Feels amazing to be back in winter land <3 Wearing Acne jacket (in black here!)/ H&M sweater/ Gina Tricot jeans/ Saint Laurent boots

God morgon hjärtan och GOD JUL!!! <3 Hoppas ni har en supermysig morgon, det har vi nämligen. :-) Vi åt en stor och lång julfrukost med massa kaffe och god mat. Vi ska snart ta oss ut på en skidtur (längdskidor), och sen blir det julfirande hos min mamma som har hus ca 15 minuter från Jons föräldrars hus. Det ska bli så mysigt att fira ihop med både min och Jons familj. <3 Såhär såg jag ut igår, kallt och skönt! Jag hade lämnat den här jackan hos mamma (den är säkert 3-4 år gammal), och det är utan tvekan den varmaste jackan jag har. Älskar den fortfarande, det var e julklapp jag fick av Jon för några år sedan. Nu blir det skidåkning, skönt innan all julmat och julgodis som jag planerar att äta idag. ;-) PUSS, ha en fantastisk dag! <3

//Good morning loves and MERRY CHRISTMAS!!! <3 Hope you’re having a great morning, because we do. :-) We had a big and long breakfast with lots of coffee and good food. We’re soon heading out for a ski session (cross country skiing), and then we’re gonna continue the Christmas celebrations at my moms place which is like 15 minutes from Jon’s parents house. It will be so cozy to celebrate with both mine and Jon’s family. <3 This was my look for yesterday, cold and fresh! I’d left this jacket at my mom’s (it’s probably 3-4 years old), and it’s the warmest jacket I have. I love it still, it was a Christmas gift from Jon that I got a few years ago. Now it’s time to go skiing, nice to do that before all the Christmas food and candy I’m planning to eat today. ;-) HUGS, have an amazing day! <3

22 reaktioner på “WINTER DAYS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.