CROSS COUNTRY SKIING

What an incredible way to start the day <3 Cross country skiing in this winter wonderland!

God morgon hjärtan! Hoppas ni hade en fin julafton. <3 Vi startade dagen med längdskidåkning, och det är andra gången för mig (som jag minns, tydligen åkte jag en del när jag var yngre). Det var så himla härligt, frisk luft, man använder exakt hela kroppen och så var det otroligt vackert ute i skogen. Man mår ju riktigt bra här! :-) Vi funderar på att dra ut på en sväng till snart, min mamma ska ut och köra 3 mil och Jon tror att jag orkar hänga på, jag är mycket tveksam men jag kanske för 1 mil iallafall. Vi får se! ;-) Efter skidåkningen igår åkte vi hem till min mamma och hade julafton med båda våra familjer. Det var så mysigt – massa god mat, skratt och mys. Vi körde julklappsspelet där man slog en tärning och fick byta paket med varandra, och herregud vad vi skrattade haha! Nu ska jag klura på hur jag ska göra, skidåkning eller inte… Vi får se! PUSS <3

//Good morning loves! Hope you had a great Christmas eve. <3 We started the day with cross country skiing, and this is the second time for me (that I remember, apparently I did it a lot when I was a kid). It was so nice, fresh air, you use your entire body and it was so pretty out in the woods. You feel so good here! :-) We’re thinking about heading out for a session again soon, my mom will go for a 30 km session and Jon thinks I can make it, I’m not sure about that but I might go for 10 km at least. We’ll see! ;-) After we did skiing we went home to my mom and had Christmas celebration with both our families. It was so cozy – lots of good food, laughter and chill. We did a Christmas gift game where you roll the dice and could change your gifts with each other, and we laughed so much haha! Now I’m gonna try to figure out how I will do, skiing or not… We’ll see! HUGS <3

11 reaktioner på “CROSS COUNTRY SKIING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.