Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:02 | December 28, 2017

HELLO MOROCCO

Our home for the night! <3

Hej babes! Vi kom fram till vår villa här i Marrakesh för någon timme sedan. Så skönt att komma fram efter en tidig morgon! Vi är här på en äventyrsresa över nyår och ska göra massa olika saker, som jag såklart kommer visa er. :-) Första natten spenderar vi i den här magiska villan (med pool!) och imorgon åker vi vidare på vårt första äventyr. Planerna för dagen är att ta det lugnt och ikväll ska vi in till stan för middag och förhoppningsvis lite shopping. Jag vill köpa massa massa inredning, haha! Vet dock inte hur jag ska få med mig det hem… ;-) Nu väntar vi in lunch som vi har beställt till villan och sen blir det ett dopp i poolen. Känns underbart att vara tillbaka här! Min tredje gång i Marocko. PUSS <3

//Hey babes! We arrived to our villa here in Marrakesh about an hour ago. Felt so good to arrive after an early morning! We’re here for an adventure trip for New Year’s and will do lots of different things, and of course I’m gonna show you all about it. :-) We’re gonna spend our first night in this magical villa (with a pool!) and tomorrow we’re off for our first adventure. The plan for today is to take it easy and tonight we’re heading in to town for dinner and hopefully some shopping. I want to buy lots and lots of interior, haha! Not sure how to get it with me home though… ;-) Now we’re waiting for lunch that we ordered to the villa and then I’m gonna jump in the pool. Feels great to be back here! My third time in Morocco. HUGS <3


19 kommentarer19 kommentarer om “HELLO MOROCCO”

  Ja, håller med att marockansk stil ger en myskänsla, och man vill ha allt man ser.
  Ha riktigt kul och äventyra loss ordentligt ?
  God fortsättning!

  Reply

  Welcome Janni and Jon To Morocco; Enjoy your trip and Try tp eat Too much Tajine <3 Fan from Morocco

  Reply

  Very picturesque place..as usually when in Morocco :)) I can’t wait to see your new interior!

  Reply

  Third time in Morocco??! Wow this means that you like a lot the place there!! Have fun✌️❤️

  Reply

  Jätte fint set du har på dig, vart kommer det ifrån? :D

  Reply

  Hey janni, I’m glad that you are in Marrakech, i’m from casablanca and i’m sure you will find soo many interesting things for your new house. have a good shopping and hope that you and Jon will enjoy your time here.

  Reply

  Hej janni, älskar verkligen din blogg! Får ni tid så rekommenderar jag starkt en by som heter chefchaouen! Så himla vacker by med massvis av blåa hus, utemarknader och himmelska torg! Kram

  Reply

  This looks beautiful!
  Have a wonderful time! X

  Reply

  Any recommendations for food in Marrakesh?? I’m going in March and would love to know! xoxo

  Reply

  Så himla fint set du har på dig, vart är det ifrån?
  Får alltid så mycket inspiration av dina bilder!!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här