RED FRILL

Na-kd top (here!) – adlink/ Lovers + Friends shorts

God morgon babes! Hoppas ni mår toppen. <3 Vi har en tidig morgon idag, jag hörde några rykten om luftballonger och soluppgång… ;-) Efter det ska vi bege oss till vårt andra stopp under resan. Jag vet inte hur mycket internet jag kommer ha under dagarna, men jag ska försöka mitt bästa med att uppdatera er som vanligt. Vi är här med ett gäng på ca 30 pers, vår vän Max har nyligen startat ett Adventure company så det är dom vi har åkt med. :-) Här är några bilder från villan igår och min outfit för dagen. Det blir ganska kallt på kvällarna här så då får man ha långbyxor och jacka, men på dagarna är det varmt och skönt! Jag får så mycket inspiration till huset, den här delen med mattor och puffar i trädgården – ÄLSKAR! Nu ska jag upp och leta efter kaffe och sen bär det av, puss hjärtan <3

//Good morning babes! Hope you’re great. <3 We’re having an early morning today, I heard some rumors about air balloons and sunrise… ;-) After that we’re heading for our second stop on this trip. I’m not sure how much internet I will have during the days, but I’ll try my best to update you as usual. We’re a group of around 30 people here, our friend Max recently started an Adventure company so we’re here with them. :-) Here are some pics from the villa last night and my outfit for the day. It gets pretty cold here at night so then you have to wear long pants and a jacket, but during the day it’s hot and nice! I get so much inspiration for the house here, this part with the rugs and “puffs” in the garden – LOVE! Now I’m gonna go for a coffee hunt and then we’re off, hugs loves <3

13 reaktioner på “RED FRILL”

Leave a Reply

Your email address will not be published.