KASBAH DU TOUBKAL

Arrived to Kasbah Du Toubkal up in the mountains, with the Atlas Mountain in the backround… <3

God morgon babes! Vilket ställe vi kom till igår… Vi stannade med bussen nere vid vägen för att sedan hikea upp till stället vi bor på, det finns inga bilvägar här uppe så folk transporteras med åsnor eller hästar. ;-) Så häftigt att se! Vi kom fram och blev serverade en sen lunch, deras rätt Tagine är ju helt klart favoriten. Couscous och massa grönsaker! <3 Vi åt med Atlasberget som bakgrund, och det kändes så konstigt att sitta i solen och svettas och ha ett berg fyllt med snö några meter bort. Så häftigt! Efter maten gick vi ut på en lång hike uppe i bergen och såg några av städerna här omkring för att sedan komma hem och göra hamam. Basta, skrubba sig med deras skrubb och sedan hoppa i en iskall pool. Det var så skönt för kroppen! Nu ska vi äta frukost och åka mot öknen där vi också ska fira nyår, vi har ca 6-8 timmar i bil idag och troligtvis ingen mottagning när vi är framme. Vi får se om jag kan uppdatera, ni vet att jag alltid försöker. :-) PUSS, ha en fin lördag <3

//Good morning babes! What a place we arrived to yesterday… We stopped with the bus down by the road to then hike up to the place we stay at, there are no roads up here so people transport with donkeys or horses. ;-) So cool to see! We arrived and got served a late lunch, their traditional dish Tagine is the absolute favorite. Couscous and lots of veggies! <3 We ate with the Atlas Mountain as a backdrop, and it felt so weird to sit in the sun and sweat and have a mountain filled with snow a few meters away. So cool! After the food we went for a long hike up in the mountains and saw some of the villages around to then come back and do a hamam session. Sauna, scrub with their scrub and then jump in an ice cold pool. It felt so good for the body! Now we’re gonna eat some breakfast and head to the desert where we will celebrate New Years, we have around 6-8 hours in the car today and probably no reception when we arrive. We’ll see if I can update, you guys know I will always try. ;-) HUGS, have an amazing saturday <3

17 reaktioner på “KASBAH DU TOUBKAL”

Leave a Reply

Your email address will not be published.