Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:26 | January 3, 2018

HOT AIR BALLOON

Hot air balloon in Morocco <3

Hej hjärtan och GOTT NYTT ÅR!! Wow, vi fick värsta social media detoxen utan att vi visste om det. Jag trodde vi skulle ha dålig mottagning men det har stått “ingen mottagning” i 3 dagar nu, därav min tystnad här. :-) Vi hade det fantastiskt ute i öknen, vi gjorde så mycket saker och bodde i tält ute i ingenstans. Nu har vi kommit till Taghazout och vi kom igårkväll, det är sista dagen innan vi åker tillbaka till Marrakech och sedan hem igen. Vi startade det här äventyret med en luftballongstur och det var första gången för mig. Det var så häftigt, så får ni någonsin chansen – gör det! Det var så lugnt och tyst när man var där uppe så vi njöt bara. Hoppas ni haft ett fint avslut på året och fin start på det nya året! Jag har massa bilder att visa er. :-) PUSS <3

//Hey loves and HAPPY NEW YEAR!! Wow, we got a social media detox without even knowing it. I thought we would have bad reception but it has said “no reception” for 3 days now, hence my quiet time here. :-) We had an amazing time out in the desert, we did so many things and stayed in a tent in the middle of nowhere. Now we have arrived to Taghazout and we arrived last night, it’s our last day before we’re heading back to Marrakech to then go home again. We started this adventure trip with a hot air balloon ride and it was my first time. It was so cool, so if you ever get the change – do it! It was so calm and peaceful up there so we just enjoyed. Hope you all had a great end to the past year and an amazing start of the new year! I have lots of pics to show you. :-) HUGS <3


19 kommentarer19 kommentarer om “HOT AIR BALLOON”

  Så otroligt (!) fina och häftiga bilder! Och vad ballt att flyga luftballong! Vill verkligen göra det någon gång :D

  Reply

  Gör jättegärna en årsresumé!! Så himla kul att läsa!

  Reply

  Hi Janni! Happy New Year, hope you had an amazing time and social media detox days are good sometimes! Where is your coat from? The one you are using in the first and last photo? Or The Adventure factory gave it to you?

  Amazing photos!
  Love ❤️

  Reply

  Thanks babe and the same to you! <3 It's from Morocco, they bought jackets for everyone but we saw them everywhere. You can buy them in Marrakech or in any city you're in! :-) Xx

  Reply

  Happy new year Janni!! ? We saw also Jon’s vlog about airballoon but it is will be nice to see a vlog from you soon. With all respect, Natasa

  Reply

  Great pics! Loved watching Jon’s vlog of the hot air balloon.

  Reply

  WOW vad fint det ser ut!! Har alltid drömt om att åka luftballong, känns sjukt drömmigt. MEN har blivit mer o mer höjdrädd med åren :( tänker att det kanske är värt att utmana mig en vacker dag ändå!

  Reply

  Wow vad häftiga bilder! Känns dock lite läskigt att åka luftballong… Hoppas ni hade en fin nyårsafton och att ni haft en bra resa!

  Reply

  I love your blog and your style! I am also following you on your youtube channels. You are such an inspiring personality! How is it for you to live in Monaco?
  Lynn

  http://lynnhoa.net

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här