HOT AIR BALLOON

Hot air balloon in Morocco <3

Hej hjärtan och GOTT NYTT ÅR!! Wow, vi fick värsta social media detoxen utan att vi visste om det. Jag trodde vi skulle ha dålig mottagning men det har stått “ingen mottagning” i 3 dagar nu, därav min tystnad här. :-) Vi hade det fantastiskt ute i öknen, vi gjorde så mycket saker och bodde i tält ute i ingenstans. Nu har vi kommit till Taghazout och vi kom igårkväll, det är sista dagen innan vi åker tillbaka till Marrakech och sedan hem igen. Vi startade det här äventyret med en luftballongstur och det var första gången för mig. Det var så häftigt, så får ni någonsin chansen – gör det! Det var så lugnt och tyst när man var där uppe så vi njöt bara. Hoppas ni haft ett fint avslut på året och fin start på det nya året! Jag har massa bilder att visa er. :-) PUSS <3

//Hey loves and HAPPY NEW YEAR!! Wow, we got a social media detox without even knowing it. I thought we would have bad reception but it has said “no reception” for 3 days now, hence my quiet time here. :-) We had an amazing time out in the desert, we did so many things and stayed in a tent in the middle of nowhere. Now we have arrived to Taghazout and we arrived last night, it’s our last day before we’re heading back to Marrakech to then go home again. We started this adventure trip with a hot air balloon ride and it was my first time. It was so cool, so if you ever get the change – do it! It was so calm and peaceful up there so we just enjoyed. Hope you all had a great end to the past year and an amazing start of the new year! I have lots of pics to show you. :-) HUGS <3

19 reaktioner på “HOT AIR BALLOON”

Leave a Reply

Your email address will not be published.