SPARKLES IN THE DESERT

Scarf from Morocco/ Dress from Nelly (here!)  – adlink

God morgon hjärtan! Den här gången säger jag det från Marrakech. Jag har inte sovit i samma säng mer än en natt (förutom i tältet i öknen) på ett tag nu, och det kommer fortsätta så i några dagar till. ;-) Här är en outfit från öknen – nyår, glitter och sand överallt. Saharaöknen var bland det coolaste jag sett, bara sand överallt och så våra tält vi bodde i. Häftig upplevelse! Jag tyckte glitterklänningen passade in bra där, det blir en sån krock då man inte går runt med glitterklänningar så ofta i öknen och det är det jag gillar. ;-) Nu är vi tillbaka i stan som sagt, så idag blir det shopping i Marrakech. Vi flyger hem senare ikväll så vi har hela dagen på oss. Jag ska försöka hinna med en massage också efter alldeles för många timmar i bil, men vi får se hur bra shoppingen är haha! Hörs senare babes, PUSS <3

//Good morning loves! This time I’m saying this from Marrakech. I haven’t slept in the same bed more than a night (except for in the tent in the desert) in a while now, and it’s gonna continue like that for a few more days. ;-) Here’s an outfit from the desert – new years, glitter and sand everywhere. The Sahara Desert was one of the coolest places I’ve seen, just sand everywhere and our tents we stayed in. Such a cool experience! I thought the glitter dress suited in so well there, I like it because you usually never walk around in a glitter dress in the desert and that’s what I like. ;-) Now we’re back in the city as I mentioned, and today we’re gonna do some shopping in Marrakech. We’re flying home later tonight so we have the entire day. I’m gonna try to have time for a massage too after way too many hours in a car, but we’ll see how good shopping is haha! Talk later babes, HUGS <3

37 reaktioner på “SPARKLES IN THE DESERT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.