RIAD SAHARA

One of the riads we stayed in before the desert – such a cute place!

Hej hjärtan! Här är det ändrade planer på g… Vi kom hem sent igårkväll efter ett försenat flyg från Marrakech, jag hetspackade om min väska eftersom vi skulle flyga till LA 6 timmar senare. Jag kände av lite magknip när jag skulle sova, och jag har väldigt sällan ont i magen osv. Vaknade mitt i natten och kände att jag var tvungen att spy, så det slutade med att jag sov på badrumsgolvet och vaknade till för att kräkas. Inte så härligt med magsjuka och flygplan, dels för min skull men även för alla andra. Insåg sedan att det inte fanns en chans att jag skulle kunna åka så Jon och jag skippade flyget. Nu har jag fått i mig en jordgubbsmilkshake (vill alltid ha det när jag är magsjuk, så konstigt), en alvdeon så nu mår jag lite bättre. Fy vad jobbigt det är att vara magsjuk… Värsta jag vet! Något som jag gillar däremot är alla ställen vi fick se under Marocko-resan, ovan är ett ställe som heter Riad Sahara och vi sov där en natt innan vi åkte ut till öknen. Så fint var det! Nu ska jag försöka vila lite, hörs senare. Massa kärlek <3

//Hey loves! There’s been some change of plans… We got back home late last night after a delayed flight from Marrakech, I packed a new bag straight away since we were flying to LA 6 hours later. I felt some stomach pain when I was going to bed, and I rarely have stomach pains. I woke up in the middle of the night and felt that I had to throw up, so it ended with me sleeping on the bathroom floor and I woke up to puke. Not great with a stomach flu and airplane, not for me but also for everyone else. I realized there wasn’t a chance for me to go so Jon and I skipped our flight. I just had a strawberry milkshake (always want that when I’m sick, so weird), a paracetamol so now I feel a bit better. It sucks to have the stomach flu though… The worst thing there is! Something I like though is all the places we got to see during our Morocco trip, above is a place called Riad Sahara and we stayed there one night before we drove in to the desert. It was so pretty! Now I’m gonna try to get some rest, talk later. Lots of love <3

17 reaktioner på “RIAD SAHARA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.