BLACK LACE

Chimi glasses (here!) – adlink/ Majorelle dress (here!)/ Saint Laurent boots

Hej babes! Vi har haft en mysig dag hemma, och jag lämnade hemmet för första gången på tre dagar haha! Jag har seriöst legat i soffan, glott på tv non stopp och flyttat mig till köket/sängen. Härligt men lite uttråkad nu! ;-) Vi tog en promenad till matbutiken och köpte allt vi var sugna på, choklad, osttallrik, Mc donalds pommes frites och lite sånt gott. Imorgon tänkte vi starta det nya året med bra mat, träning och en nystart. Lite senare än dagen efter nyår, men iallafall haha! Här är en look från öknen, jag älskar konstrasten svart och ljust. Den här lace-klänningen funkar lika bra till boots, sneakers eller klackar. Nästa gång blir det den till fest, tror den kan bli riktigt snygg med ett par stora örhängen och röda läppar. :-) Nu ska vi kolla film, äta choklad och mysa. PUSS, ha en fin kväll <3

//Hey babes! We’ve had a cozy day at home, and I left our home for the first time in three days haha! I’ve seriously been laying on the couch, watching tv non stop and moved to the kitchen/bed. Felt good but I’m a bit bored now! ;-) We took a walk to the food store and bought everything we wanted, chocolate, cheese plate, Mc Donald’s fries and stuff like that. Tomorrow we’re planning to start the new year with good food, training and a new start. A bit later than the day after new years, but still haha! Here’s a look from the desert, I love the contrast black and bright. This lace dress works just as good with boots, sneakers or heels. Next time I’m gonna wear it for party, think it will look great with a pair of big earrings and red lips. :-) Now we’re gonna watch a movie, eat chocolate and cuddle. HUGS, have a great night <3

13 reaktioner på “BLACK LACE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.