KEEP IT COMFY

Scarf from Morocco/ Set from Na-Kd (top here!, pants here!) – adlinks

Hej babes! Det har varit en del öken-bilder här ett tag, haha! Vi var ju där i några dagar och eftersom jag inte kunde blogga där (pga ingen mottagning) har jag så mycket bilder jag vill visa. Tur att vi fotade en del då eftersom jag varit sjuk och fotat noll. ;-) Vi satt på en sanddyna och hängde när några dromedarer knatade förbi, så kameran åkte fram snabbt. Jag hade på mig ett skönt set som funkar att ha på sommaren eller när man bara är hemma. Supermysigt och skönt! :-) Sjalen blev min bästa vän på resan, så mysig att ha runt sig eller ha i håret för att hålla det på plats/hålla sanden borta. Fick med mig tre sjalar hem men just nu känns dom inte lika lättanvända… ;-) Ikväll blir det någon dokumentär för oss, igår kollade vi på Superswede om formel1-föraren Ronnie Petersson och den var faktiskt sjukt bra! Tips tips, hyrde den på itunes. Vill se någon liknande ikväll! Har ni tips – hojta gärna. PUSS <3

//Hey babes! It’s been lots of desert-pics here lately, haha! We were there for a few days and since I couldn’t blog there (because of no reception) I have lots of pictures I want to show. Luckily we shot a lot since I’ve been sick and haven’t shot a single photo. ;-) We were sitting on a sand dune looking out and all of a sudden a few dromedary’s strolled by, so the camera came out quickly. I wore a comfy set that works during summer or when you’re just at home. Super cozy and comfy! :-) The scarf became my best friend on the trip, so cozy to just wrap around you or to have it in your hair to keep it in place/keep the sand away. I brought three scarfs with me home but right now they don’t feel as easy to use… ;-) Tonight we’re gonna watch a documentary, last night we watched Superswede about the Formula 1 driver Ronnie Petersson and it was actually really good! Great tip, we rented it on itunes. Want to watch something similar tonight! If you have any tips – please share. HUGS <3

24 reaktioner på “KEEP IT COMFY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.