Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:28 | January 8, 2018

KEEP IT COMFY

Scarf from Morocco/ Set from Na-Kd (top here!, pants here!) – adlinks

Hej babes! Det har varit en del öken-bilder här ett tag, haha! Vi var ju där i några dagar och eftersom jag inte kunde blogga där (pga ingen mottagning) har jag så mycket bilder jag vill visa. Tur att vi fotade en del då eftersom jag varit sjuk och fotat noll. ;-) Vi satt på en sanddyna och hängde när några dromedarer knatade förbi, så kameran åkte fram snabbt. Jag hade på mig ett skönt set som funkar att ha på sommaren eller när man bara är hemma. Supermysigt och skönt! :-) Sjalen blev min bästa vän på resan, så mysig att ha runt sig eller ha i håret för att hålla det på plats/hålla sanden borta. Fick med mig tre sjalar hem men just nu känns dom inte lika lättanvända… ;-) Ikväll blir det någon dokumentär för oss, igår kollade vi på Superswede om formel1-föraren Ronnie Petersson och den var faktiskt sjukt bra! Tips tips, hyrde den på itunes. Vill se någon liknande ikväll! Har ni tips – hojta gärna. PUSS <3

//Hey babes! It’s been lots of desert-pics here lately, haha! We were there for a few days and since I couldn’t blog there (because of no reception) I have lots of pictures I want to show. Luckily we shot a lot since I’ve been sick and haven’t shot a single photo. ;-) We were sitting on a sand dune looking out and all of a sudden a few dromedary’s strolled by, so the camera came out quickly. I wore a comfy set that works during summer or when you’re just at home. Super cozy and comfy! :-) The scarf became my best friend on the trip, so cozy to just wrap around you or to have it in your hair to keep it in place/keep the sand away. I brought three scarfs with me home but right now they don’t feel as easy to use… ;-) Tonight we’re gonna watch a documentary, last night we watched Superswede about the Formula 1 driver Ronnie Petersson and it was actually really good! Great tip, we rented it on itunes. Want to watch something similar tonight! If you have any tips – please share. HUGS <3


22 kommentarer22 kommentarer om “KEEP IT COMFY”

  Eftersom ni är lite sportintresserade borde ni se Icarus om ni inte redan gjort det! Handlar om den ryska dopingskandalen och följer han som var högst ansvarig för allt..sjukt intressant och man kan inte förstå hur dom lyckats! Finns på Netflix :)

  Alla dina saharabilder är för övrigt det finaste jag sätt på länge! Så sjukt vackert! Kram :)

  Reply

  Åh den ska spanas in, tack för tips!! :-) Xx

  Reply

  Hey Janni! Glad you are feeling better! I love the outfit, what sizes are you wearing? I think I would be the same xx

  Reply

  The photos of the sand dunes look fascinating. I’d like to travel to Morocco someday. I’m glad that you are feeling better now, Janni. Did you ever think that maybe you ate bad food and had food poisoning?

  Reply

  Björn Borg VS John McEnroe , tyckte den va riktigt bra faktiskt!!

  Reply

  Älskar SuperSwede! Redan sett den två gånger men då är jag också väldigt intresserad av F1. :-)
  Om ni inte sett Rush som handlar om Niki Lauda rekommenderar jag den, är ni ute efter mer dokumentär så gillade jag Closer to the edge.
  Kram!

  Reply

  Har sett den redan, så bra! Får spana in Closer to the edge! :-) Tack för tips!! Xx

  Reply

  It’s really awesome. I love it.very interesting and meaningfull post. I got some very important views in your post which are very good and applicable for me. I just wish that I’ll see your another post very soon. I am waiting for that.
  Hotmail login

  Reply

  Hi friends, how is everything, and what you would like to say
  on the tipic of this paragraph, in my view its in fct awesome designed for me.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här