SUNRISE MOMENTS

The first and most beautiful sunrise of the year <3

God morgon hjärtan! Jag är BACK ON TRACK, haha! Vaknade upp och kände mig pigg imorse, var sugen på kaffe och kände mig tillbaka. Tacksam för det, glad över att vara frisk och kommer uppskatta varenda sekund av det. ;-) Vi hade molnigt imorse och det är fortfarande ganska molnigt, så inte en sån här magisk soluppgång. Det här var första soluppgången på år 2018 för oss, kan det bli mer drömmigt? Vi gick upp på Saharaöknens högsta sandtopp och satte oss där och kollade när solen gick upp. Samtidigt gick månen ner på andra sidan, och jag har aldrig sett något liknande. Så häftigt att se! Jag försökte mig på att stå på huvudet men det gick sådär, ganska ostadigt underlag och blåsigt så jag gav upp. ;-) Nu ska jag faktiskt ta mig ut på en promenad, ska inte gå en så lång som jag brukar då det känns dumt att pusha kroppen efter 3 dagar i soffan… Hörs sen, ha en fin måndag! <3

//Good morning loves! I am BACK ON TRACK, haha! Woke up and felt energized this morning, wanted coffee and just felt like I was back. Thankful for that, happy to feel healthy and will appreciate every second of it. ;-) We had a cloudy morning and it’s still cloudy, so not a magical sunrise like this. This was the first sunrise of the year 2018, can it get more dreamy? We walked up the highest dune in the Sahara Desert and just sat there to watch the sun rise. At the same time the moon went down on the other side, and I’ve never seen anything like it. It was so cool to see! I tried to stand on my head but it didn’t go so well, pretty unsteady ground and it was windy so I gave up. ;-) Now I’m actually heading out for a walk, I’m not going for a walk as long as I usually go since it feels stupid to push my body after 3 days on the couch… Talk later, have a great monday! <3

9 reaktioner på “SUNRISE MOMENTS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.