MARRAKECH

One day in Marrakech – interior heaven…

En dag i Marrakech… Alldeles för kort tid, haha! Vår sista dag innan vårt flyg gick på kvällen spenderade vi inne i Medinan för att kolla inspiration till huset. Vi ville köpa med oss så mycket. Mattor, speglar, dörrar, byråer, bord, skålar, lampor och ja ni fattar grejen. Vi åker faktiskt till Marbella om några dagar för att komma igång med huset, vi har nu målat allt vitt så vi ska dit och bestämma golv, kök, badrum osv. Jag vill göra huset modernt med en mysig marockansk twist, men efter vår vistelse i Marrakech vill jag göra allt marrockanskt haha! ;-) Vi bestämde oss för att börja med golv i huset och när vi satt dom stora delarna så blir det en resa till Marrakech för att köpa möbler och skicka dit. Det finns såklart massa ställen där man köpa liknande saker från, men jag gillade allt så mycket och har aldrig sett liknande möbler någon annanstans. Hett tips är att åka dit om man vill ha inspiration (och gillar den stilen, såklart), åk till Medinan och gå runt i timmar. Jag hade lätt kunnat gå runt där flera dagar i rad! Hoppas ni haft en fin dag babes, massa kärlek <3

//One day in Marrakech… Way to short, haha! Our last day before our flight later that night we spent in the Medina to get inspiration for the house. We wanted to buy so many things. Rugs, mirrors, doors, drawers, tables, plates, lamps and yes you get it now. We’re actually heading to Marbella in a few days to get started with the house, we’ve now painted it all white so we’re going there to decide floor, kitchen, bathrooms etc. I want to make the house modern with a cozy moroccan twist, but after our visit in Marrakech I want to make it all moroccan style haha! ;-) We decided to start with the floor in the house and when we’ve decided all the big parts for the house we’re gonna go for a trip to Marrakech to buy furniture and send it there. There’s of course lots of places where you can buy similar things, but I liked all the things there so much and I’ve never seen similar furniture anywhere else. Great tip is to go there if you want inspiration (and like that style, of course), go to the Medina and walk around for hours. I could easily walk around there for several days in a row! Hope you’ve had a great day babes, lots of love <3

22 reaktioner på “MARRAKECH”

Leave a Reply

Your email address will not be published.