Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:04 | January 9, 2018

MARRAKECH

One day in Marrakech – interior heaven…

En dag i Marrakech… Alldeles för kort tid, haha! Vår sista dag innan vårt flyg gick på kvällen spenderade vi inne i Medinan för att kolla inspiration till huset. Vi ville köpa med oss så mycket. Mattor, speglar, dörrar, byråer, bord, skålar, lampor och ja ni fattar grejen. Vi åker faktiskt till Marbella om några dagar för att komma igång med huset, vi har nu målat allt vitt så vi ska dit och bestämma golv, kök, badrum osv. Jag vill göra huset modernt med en mysig marockansk twist, men efter vår vistelse i Marrakech vill jag göra allt marrockanskt haha! ;-) Vi bestämde oss för att börja med golv i huset och när vi satt dom stora delarna så blir det en resa till Marrakech för att köpa möbler och skicka dit. Det finns såklart massa ställen där man köpa liknande saker från, men jag gillade allt så mycket och har aldrig sett liknande möbler någon annanstans. Hett tips är att åka dit om man vill ha inspiration (och gillar den stilen, såklart), åk till Medinan och gå runt i timmar. Jag hade lätt kunnat gå runt där flera dagar i rad! Hoppas ni haft en fin dag babes, massa kärlek <3

//One day in Marrakech… Way to short, haha! Our last day before our flight later that night we spent in the Medina to get inspiration for the house. We wanted to buy so many things. Rugs, mirrors, doors, drawers, tables, plates, lamps and yes you get it now. We’re actually heading to Marbella in a few days to get started with the house, we’ve now painted it all white so we’re going there to decide floor, kitchen, bathrooms etc. I want to make the house modern with a cozy moroccan twist, but after our visit in Marrakech I want to make it all moroccan style haha! ;-) We decided to start with the floor in the house and when we’ve decided all the big parts for the house we’re gonna go for a trip to Marrakech to buy furniture and send it there. There’s of course lots of places where you can buy similar things, but I liked all the things there so much and I’ve never seen similar furniture anywhere else. Great tip is to go there if you want inspiration (and like that style, of course), go to the Medina and walk around for hours. I could easily walk around there for several days in a row! Hope you’ve had a great day babes, lots of love <3


22 kommentarer22 kommentarer om “MARRAKECH”

  Varifrån kommer tröjan med blå rand på armen som du hade på dig när du reste från Marrakech?:)

  Reply

  Man svimmar nästan av allt det fina … man vill ha allt! Underbara färgsprakande bilder. :-)

  Reply

  Skäms nästan för att fråga men har ingen koll.. är det farligt där? Om man åker själv 2 blonda 22 åringar? Är de en stor stad/liten? Mera man kan göra? Vågar man promenera runt själv hur som? Tacksam för svar ?

  Reply

  Nee, det tror jag inte att det ska vara… Men jag hade nog haft med mig en guide om jag skulle gå runt på stan, alt klä mig så inte alla tittar. ;-) Ha något som går över knä/axlar och kanske en sjal. Kram!!

  Reply

  Så himla läckert och du passar verkligen in i miljön med din grymma outfit! :-D

  Reply

  ÅÅ så fint och vackert!
  Jag har precis skrivit på bloggen vart jag reser i vinter samt ställt en fråga till mina läsare angående deras syn på jobb.
  Gå gärna in och kommentera på min fråga.
  Ha en fin dag:)

  Reply

  Hi Janni! Amazing photos as usual! Loving your outfit too. Where are the pink pants from? :)

  Reply

  What phone do you use in that mirror selfie? :)
  Marrakech is so colourfulll!

  Reply

  I loved Marrakech! Unfortunately is becoming extremely touristic and crowded but the berber elements mixed with arabic arts are so fascinating!

  Reply

  Amazing photos!! I already wanted to go to Marrakech but now it’s a must hahaha
  Ty for sharing x

  Reply

  Very colourful.. and Marrakech so lovely..
  Thank you for sharing.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här