MOROCCO MOMENTS

Cute places on our drive through Morocco <3

God morgon babes! Här öser regnet ner, jag planerade att gå en promenad imorse men när jag kollade ut ändrades dom planerna snabbt… ;-) Grått, regn och det ser riktigt ruggigt ut. Hoppas på att det klarnar upp senare! Här är ett av stoppen vi gjorde på resan genom Marocko, minns inte exakt vad staden hette men här filmar dom till massa olika filmer. Gladiator, Game of Thrones osv. Superhäftigt att se! Vi åt lunch på ett ställe mitt i smeten och sedan strosade vi runt i någon timme innan vi fortsatte. Vi gick upp till den lilla byn och kollade, fanns massa mattor, skålar och lite möbler. Ville som vanligt köpa med mig allt, haha! Det var så mysigt att mina småbröder var med på resan, tänk vad dom får se världen. <3 Det jag verkligen gillade på den här resan var att vi fick se så många olika delar av Marocko, det här stället tex hade vi aldrig åkt till om vi inte var på den här resan. Hoppas ni får en fin dag så hörs vi ikväll, puss <3

//Good morning babes! The rain is poring down here, I was planning to go for a walk this morning but when I looked out those plans got changed quickly… ;-) Grey, rain and it looks really bad. Hopefully it will clear up later! Here’s from one of the stops we did on our trip through Morocco, I can’t remember the name of this village but they film lots of different movies here. Gladiator, Game of Thrones etc. Super cool to see! We had lunch and then we strolled around for an hour before we continued our trip. We walked up to this little village and checked it out, there was lots of different rugs, bowls and some furniture. As per usual I wanted to buy everything, haha! It was so cozy to have my little brothers on this trip, can’t believe how much they get to experience the world. <3 The thing I really liked on this trip was that we got to see so many different parts of Morocco, this place for example is a place we never would’ve gone to if we weren’t on this trip. Hope you’re having a great day and I’ll talk to you tonight, hugs <3

7 reaktioner på “MOROCCO MOMENTS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.