YELLOW

Scarf from Morocco/ Dress from Na-kd (here!) – adlink

God morgon babes! Jag är precis hemkommen från en morgonprommis, så skönt att jag slapp regnet idag. ;-) Liite sol men inte mycket, rätt så grått här idag igen faktiskt. Det gör inte så mycket, vi fick massa sol i Marocko så jag klarar mig haha! Nu börjar mina bilder därifrån ta slut och här är ett favorit-moment från resan. Hur fina är dessa djur? Så lugna och bara mysiga. Jag fick verkligen ögonkontakt med den här sötnosen, det ser nästan ut som om vi står och skrattar åt ett skämt på sista bilden haha! Eller ja, jag skrattar och dromedaren ser nöjd ut. ;-) Visste ni att kameler bor på kalla ställen och dromedarer på varma? Det hade jag faktiskt ingen aning om innan. Nu ska jag hjälpa Jon med att filma en Q&A sen får vi se vad vi hittar på. PUSS <3

//Good morning babes! I just got back home after a morning walk, so nice that I didn’t get rain today. ;-) A liittle bit of sun but not much, pretty grey here today again actually. It doesn’t matter that much, we got lots of sun in Morocco so I can make it haha! Now I’m starting to run out of pics from there and here’s a favorite moment from the trip. How pretty are these animals? So calm and just chill. I really got eye contact with this cutie, it almost looks like we’re standing there laughing at a joke at the last pic haha! Oh well, I laugh and the dromedary looks pleased. ;-) Did you know that camels lives in cold places and dromedary’s in warm? I actually had no idea about that before. Now I’m gonna help Jon with filming a Q&A and then we’ll see what we’ll do. HUGS <3

20 reaktioner på “YELLOW”

Leave a Reply

Your email address will not be published.