Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:44 | January 10, 2018

YELLOW

Scarf from Morocco/ Dress from Na-kd (here!) – adlink

God morgon babes! Jag är precis hemkommen från en morgonprommis, så skönt att jag slapp regnet idag. ;-) Liite sol men inte mycket, rätt så grått här idag igen faktiskt. Det gör inte så mycket, vi fick massa sol i Marocko så jag klarar mig haha! Nu börjar mina bilder därifrån ta slut och här är ett favorit-moment från resan. Hur fina är dessa djur? Så lugna och bara mysiga. Jag fick verkligen ögonkontakt med den här sötnosen, det ser nästan ut som om vi står och skrattar åt ett skämt på sista bilden haha! Eller ja, jag skrattar och dromedaren ser nöjd ut. ;-) Visste ni att kameler bor på kalla ställen och dromedarer på varma? Det hade jag faktiskt ingen aning om innan. Nu ska jag hjälpa Jon med att filma en Q&A sen får vi se vad vi hittar på. PUSS <3

//Good morning babes! I just got back home after a morning walk, so nice that I didn’t get rain today. ;-) A liittle bit of sun but not much, pretty grey here today again actually. It doesn’t matter that much, we got lots of sun in Morocco so I can make it haha! Now I’m starting to run out of pics from there and here’s a favorite moment from the trip. How pretty are these animals? So calm and just chill. I really got eye contact with this cutie, it almost looks like we’re standing there laughing at a joke at the last pic haha! Oh well, I laugh and the dromedary looks pleased. ;-) Did you know that camels lives in cold places and dromedary’s in warm? I actually had no idea about that before. Now I’m gonna help Jon with filming a Q&A and then we’ll see what we’ll do. HUGS <3


20 kommentarer20 kommentarer om “YELLOW”

  Detta gjorde mig verkligen ledsen. Det är inte ok att vara med och stötta djurplågeri. Det är inte ok. Jag har sett upp till dig väldigt länge men detta var hårt att se. Förstår du vad de gör för att få djuren att “lyda” dem? Hur de slår djuren tills det inte vågar göra annat. Kameler/dromedarer är inte gjorda för att ridas på eller hållas fast på det sättet. Bilderna ser hemska ut. Med risk för hat så tycker jag verkligen det är fel att uppmuntra andra till denna “turistattraktion” (djurplågeri).

  Reply

  Så otroligt fina bilder! :D Marocko verkar som ett himla häftigt land!

  Reply

  Hej Janni,

  vi är tre 22 åriga tjejer som planerar att åka till Marrakech i en vecka i mitten på mars, men har lite funderingar och tänkte ge det ett försök att fråga dig. Först och främst är vi lite oroliga att åka själva som svenska tjejer då vi vet att det kan vara en risk. Hur upplever du att det är? farligt? ok? har du några tips angående detta, exempelvis saker man ska kolla upp innan eller något man verkligen inte ska göra/boka osv.? Sen undrar jag om du vill svara vilka som har varit dina bästa upplevelser när du varit i Marocko, vad man bör se, åka och göra.. enligt dig.
  Tacksam för lite hjälp :)
  Kram

  Reply

  Hej fina! Jag hade inte varit rädd, jag känner inte att det är farligt utan med att man får många blickar för att man är blond. Men inte mer än det! :-) Det beror ju helt på vad ni vill göra, jag älskar Marrakech men jag älskade också öknen, men då har ni en lång resa framför er… Vill man surfa så kan man åka till Tagazouth, supernice ställe också men en bit bort. Kram!

  Reply

  Janni can you do a YouTube Q&A video? ❤️

  Reply

  I just did a few weeks ago, so look at my YT-channel! :-) Xx

  Reply

  You look absolutely stunning?
  I was wondering if you could post a video on your YouTube channel on how to wrap/put on the head piece/scarf?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här