SAND DUNE RIDE

Had the best time driving buggies around the sand dunes <3

Good morgon hjärtan! Vi håller på att göra oss redo för att åka till Marbella, vi åker till flygplatsen om 2 h. Även om det är så skönt att bara vara här hemma ska det bli kul att komma till huset och börja göra iordning lite. :-) Känns så galet att vi håller på och gör vårt drömhus! Sista Marocko-bilderna kommer här (haha, har massa kvar men ska sluta bomba er med det nu…), en av dagarna åkte vi fyrhjulingar i öknen. Jag har gjort det förut (se det HÄR!), och det var minst lika kul. Vi hade en guide som var lite sur dock, en av fyrhjulingarna gick sönder mitt ute i öknen och då skyllde han på oss haha! Han blev sur och det gjorde att han gasade mer, vilket vi bara tyckte var roligare. ;-) Nu ska jag hoppa in i duschen, kolla igenom packning och sen åka. PUSS, hörs i Marbella nästa gång <3

//Good morning loves! We’re getting ready to go to Marbella, we’re heading to the airport in 2 h. Even if it’s so nice to just be at home it will be fun to get to the house and start working on it. :-) Feels so crazy that we’re creating our dream house! Here are the last Morocco pics (haha, have a lot left but I’m gonna stop bombing you with them now…), one of the days we went on quads in the desert. I’ve done it before (see that HERE!), and it was just as fun. We had a guide that was pretty grumpy though, one of the quads broke down in the middle of the desert and then he blamed it on us haha! He got angry and that made him drive faster, which was just more fun for us. ;-) Now I’m gonna get in the shower, look through my packing and then go. HUGS, talk to you in Marbella next time <3

11 reaktioner på “SAND DUNE RIDE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.